Haralambie Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) 18 minutes ago, sesebe said: Mai corect este putere long term sau continua și semnifica puterea aplicata conținu difuzorului sub forma de zgomot roz astfel incit bobina sa nu depășească o anumita temperatura, temperatura determinata de materialele și procesul de fabricație. Mai mult, nu exista o metoda universal acceptata de determinare a acestei puteri și fiecare producător are variantele lui de măsurare. Aceasta afirmatie nu este corecta si ar trebui ignorata. Chiar in acel test scrie metoda folosita conform standardului IEC. Am mai scris in urma cum se testeaza. Editat Martie 24, 2019 de Haralambie Link spre comentariu
okean Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) RMS este tot un termen "englezesc" deci...pe scurt https://en.wikipedia.org/wiki/Root_mean_square Editat Martie 24, 2019 de okean Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Putere "RMS" nu exista! Dacă exista atunci care este însemnătatea ei fizica și care este formula de calcul conform definiției? Link spre comentariu
mihai_s3 Postat Martie 24, 2019 Autor Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) Nu va contrazic fiindca nu ma pricep de asta v-am si intrebat fiindca boxele mele Pioneer se aud groaznic de prost si vroiam sa stiu de ce si ce pot schimba si care sunt adevaratele lui specificati,deci PT .un cumparator simplu(ca mine) cand merge la magazin se uita dupa RMS stiu din auzite ca exista si PMPO si alte denumiri dar nu merg la magazin fizic cu calculatorul sau electronistul dupa mine ma uit ca orice om la puterea RMS,sau daca dau comanda dupa net nici de atat nu imi pot da seama si iara ma uit in specificati la RMS, sau ca are difuzorul 82 decibeli o fi de calitate?si cu tweeter piezo ceramic? comparatie cu unul de peste 90 db cum spuneti?sau cum ar fi fost boxele sa scrie pe ele 15 w8 ohm si sa aibe .>90 decibeli ci nu 5 w 82 decibeli SPL( iara pe spatele cutiei scrie 15 w rms),deci pe spatele boxelor scrie 15w 8 ohm asta vad eu ca si cumparator dar realiattea este alta,de exemplu cum am mai spus am si niste boxe sony si cat scrie pe spate pe eticheta atata are si pe difuzor acuma nu i-am mai cautat si spl decibeli etc... ca nu ma pricep,deci sper sa fiu inteles. Editat Martie 24, 2019 de mihai_s3 Link spre comentariu
mihai_s3 Postat Martie 24, 2019 Autor Partajează Postat Martie 24, 2019 Sa va intreb:Daca cumpar difuzor full range SH am vazut oval cu con(tv) si rotund cu con(de masina) pe OLX la un pret bun, nu ar fi o idee mai buna decat sa ma complic cu twittere si filtre? Link spre comentariu
arcgotic Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Sunt ok unele. Nu as cumpara no name.. vezi incepand de la Visaton, treci la TangBang, Sonido, chiar Philips mai vechi ce gasesti. Daca vrei si bas, ia unul de 8". Link spre comentariu
mihai_s3 Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 On 3/24/2019 at 3:12 PM, arcgotic said: Sunt ok unele. Nu as cumpara no name.. vezi incepand de la Visaton, treci la TangBang, Sonido, chiar Philips mai vechi ce gasesti. Daca vrei si bas, ia unul de 8". @arcgotic multumesc,chiar Visaton am cumparat, se aud super ca si boxele Sony,oricum nu am avut pretentie la ceva super HI-FI si scump ci dupa buget si sa fie acceptabile, dar astea sincer cu mult mai bine se aud decat cele pioneer parca cele pioneer sunt no name,am dat aprox.60 ron pe doua fara pretul transportului(luate de la Mivarom -nu fac reclama)astea sunt modelul : http://www.visaton.de/en/products/fullrange-systems/fr-10-hm-8-ohm Link spre comentariu
arcgotic Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Ma bucur. Ca sa faci basul poti lua de pe olx ceva subwoofer activ, sa aibe F taiere reglabila si faza reglabila. Si ai sistemul ok. Link spre comentariu
Vizitator tudora gheorghe Postat Aprilie 1, 2019 Partajează Postat Aprilie 1, 2019 Eu ce sa zic de Unitra ale mele,cand aveau suspensiile bune mergeau ca focul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum