Florinel TV Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Acum 2 minute, yokoono a spus: Succes. Sansele sunt 50/50 memorie/procesor. Nu trebuie sa scrieti nimic pe ea. Intr-adevar, memoriile de la calculator sunt scrise. Scrie pe ele daca sunt de 256, 528, 1.....4G etc. Bun te inteleg si atunci de ce exista programator de memorii ram la PC poti sami explici? am sa caut si linkul cu programatorul ca vad ca sunteti neincreaztori ca exista asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) 7 minutes ago, yokoono said: Intr-adevar, memoriile de la calculator sunt scrise. Scrie pe ele daca sunt de 256, 528, 1.....4G etc Buna gluma! Editat Martie 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 7 minutes ago, Florinel TV said: Bun te inteleg si atunci de ce exista programator de memorii ram la PC poti sami explici? am sa caut si linkul cu programatorul ca vad ca sunteti neincreaztori ca exista asa ceva E posibil sa se rescrie pe programator doar memoria SRAM, uite ce zice mai jos wikipedia: "Există două tipuri principale de RAM: memorie statică, de tip Static RAM (sau SRAM) memorie dinamică, Dynamic RAM (sau DRAM), diferențele constând în stabilitatea informațiilor. Astfel, memoria statică păstrează datele pentru o perioadă de timp nelimitată, până în momentul în care ea este rescrisă, asemănător memorării pe un mediu magnetic. În schimb, memoria dinamică necesită rescrierea periodică permanentă, la fiecare câteva fracțiuni de secundă, altfel informațiile fiind pierdute." Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Costica in memorile ram este scrisa si credema ca nu este goala si nu o scrie procesorul Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) 9 minutes ago, Florinel TV said: Costica in memorile ram este scrisa si credema ca nu este goala si nu o scrie procesorul Programatorul care zici tu ca l-ai vazut pentru memorii RAM este defapt TESTER pentru memorii RAM ci nu programator si costa o caruta de bani https://www.aliexpress.com/item/Js-9300-ram-detector-sd-ddr-ram-ddr2-tester/1625632813.html Editat Martie 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Nu este acesta care lam vazut , deci este programator pentru rami DDR1 , DDR2 si DDR3 am vrut sa cumpar dar nu mai aveau pe stok si spunea ffoarte clar ca este programator si nu tester pentru ramii , nu mai am linkul din pacate si nu mai gasesc , dar poate sa comfirme Prietenul meu Costica Trifan ca lui iam dat linkul cu programatorul si la firma respectiva spunea clar ca este programator pentru rami de PC cum am spus mai sus ca doar nu sunt nebun stiu ce-am vazut ca acum nu are nici un rost sa mint ca nu am de ce Deci programatorul care lam vazut si spunea clar ce am spus mai sus era fara carcasa Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) 1 hour ago, Florinel TV said: Deci programatorul care lam vazut si spunea clar ce am spus mai sus era fara carcasa Cel mai sigur cred ca ai vazut ceva de genul ca cele din poza, dar nu citeste/scrie decit informatiile SPD(Serial presence detect), adica numele producatorului, frecventa de lucru 667Mhz, 800Mhz, numar de serie....etc din memoria smd 24C02 de pe placuta RAM...sa dai 100$ pe acest programator pentru ce?, ca sa nu mai dai jos acea memorie 24C02? , deci atita timp cit acesti rami se "sterg" automat la deconectarea tensiuni de alimentare, nu ai sa gasesti niciunde programator pentru asa ceva.... https://www.aliexpress.com/item/LX06-USB-Interface-EP-SPD-memory-programmer-applicable-SD-DDR-DDR2-DDR3-burner/1983743059.html Editat Martie 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Costica acea memorie 24C02 merge si fara ia acea memorie nustiu de ce este pusa pe ram Link spre comentariu
kog1 Postat Martie 28, 2019 Autor Partajează Postat Martie 28, 2019 La 25.03.2019 la 17:58, kog1 a spus: Multumesc ! Maine o dau jos si o sa postez rezultatul . Memoria RAM-ul este HY5DU281622FTP-5(hynix).O seara buna! Buna ziua! Am gasit o memories RAM de 256Mb. HY5DU561622DT-5 ,originala are 128Mb .Puteti sa mi spuneti daca suporta procesorul si daca merita incercat. O zi buna! Link spre comentariu
kog1 Postat Martie 29, 2019 Autor Partajează Postat Martie 29, 2019 Buna seara! Am gasit o memories RAM de 256Mb. HY5DU561622DT-5 ,originala de pe placa este HY5DU281822FTP-5 si are 128Mb .Puteti sa mi spuneti daca suporta procesorul RAM de 256Mb si daca pot sa o montez in loc la cea de 128Mb .Mentionez ca are acelasi numar de pini 66 si aceiasi frecventa . O seara buna! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 (editat) Probabil ca daca e mai mare in capacitate o sa mearga, nu trebuia sa asteptia atita timp ci trebuia sa o lipesti imediat ca nu se strica absolut nimic in tv, eu nu am pus decit echivalente cu aceiasi capacitate si a mers din prima, daca erai aproape de mine iti dadeam eu memorie originala fara bani dar asa nu am timp sa ma ocup de curier(transport) si colete.... Editat Martie 29, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
kog1 Postat Martie 31, 2019 Autor Partajează Postat Martie 31, 2019 La 30 martie 2019 la 0:58, Costica LCD a spus: Probabil ca daca e mai mare in capacitate o sa mearga, nu trebuia sa asteptia atita timp ci trebuia sa o lipesti imediat ca nu se strica absolut nimic in tv, eu nu am pus decit echivalente cu aceiasi capacitate si a mers din prima, daca erai aproape de mine iti dadeam eu memorie originala fara bani dar asa nu am timp sa ma ocup de curier(transport) si colete.... Multumesc! Am s o lipesc si am sa vad rezultatul .O zi buna! Link spre comentariu
kog1 Postat Aprilie 3, 2019 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2019 La 31.03.2019 la 11:22, kog1 a spus: Multumesc! Am s o lipesc si am sa vad rezultatul .O zi buna! Va multumesc tuturor pentru sugestiile date ,prin schimbarea memoriei RAM TV functioneaza normal .O zi buna va doresc ! Topic inchis. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum