Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Beko BKL-32LB-LU1B defect de afisare

Postări Recomandate

Daca cumperi ram (ic) nou trebuie scris , daca este scos din alta placa de tv atunci nu mai trebuie scris , ramul are soft in el si RT809H stie sa le scrie direct in circuit dar sa fie bun integratul ram

Link spre comentariu
Acum 28 minute, Florinel TV a spus:

Daca cumperi ram (ic) nou trebuie scris , daca este scos din alta placa de tv atunci nu mai trebuie scris , ramul are soft in el si RT809H stie sa le scrie direct in circuit dar sa fie bun integratul ram

???????

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Florinel TV a spus:

2019-03-26-1895.jpg

stiu ca memoria ram poate fi virusata,deci logic are si capacitate de stocare,stiu ca in memoria ram se incarca anumite chestii in timp ce ruleaza un sistem de operare,dar sa trebuiasca rescrisa nu stiam

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Pai atunci cred ca nu stii ca si rami de PC merge scrise DDR1 , DDR 2 , DDR3 acum nu mai dau de link pentru ca sa vedeti programatorul pentru ramii de PC

Link spre comentariu

The name RAM stands for "Random Access Memory" (= memory with selectable access). These memory devices can be written to very quickly (in this case, it is generally referred to as writing, not burning) and each byte can be overwritten just as quickly and easily, i.e. it does not need to be erased first. The disadvantage of this technology is that the chips lose their memory space when the power supply is cut off.

Link spre comentariu
5 hours ago, Florinel TV said:

Am schimbat pina acum citeva memorii RAM gasite pe diverse placi si nu am pus niciodata originala doar echivalenta.., ultimul ram defect a fost NT5DS4M32EG-5(BGA) pe care l-am inlocuit cu un EM6A9320BIA-5H gasit pe un modul t-con, eu nu vad de ce nu ar merge si cu o memorie RAM noua, atita timp cit cea folosita din alte device-uri se suprascrie automat cind e montata in circuit pe placa :)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 45 minute, Costica LCD a spus:

Am schimbat pina acum citeva memorii RAM gasite pe diverse placi si nu am pus niciodata originala doar echivalenta.., ultimul ram defect a fost NT5DS4M32EG-5(BGA) pe care l-am inlocuit cu un EM6A9320BIA-5H gasit pe un modul t-con, eu nu vad de ce nu ar merge si cu o memorie RAM noua, atita timp cit cea folosita din alte device-uri se suprascrie automat cind e montata in circuit pe placa :)

pai daca ne luam dupa ce a 

Acum 2 ore, zaharia valentin a spus:

The name RAM stands for "Random Access Memory" (= memory with selectable access). These memory devices can be written to very quickly (in this case, it is generally referred to as writing, not burning) and each byte can be overwritten just as quickly and easily, i.e. it does not need to be erased first. The disadvantage of this technology is that the chips lose their memory space when the power supply is cut off.

deci daca ne luam dupa ce spune colegul valentin atunci nu trebuie scrisa ,deoarece se pierde ce sa incarcat in ea o data cu deconectarea de la sursa de alimentare,deci nu m-am mirat degeaba,parerea mea ,nu cred ca trebuie scrisa,dupa cate stiam si am inteles din ce a postat colegul valentin(fara google translate,doar din engleza invata din subtitrari)stocheaza informatii dar nu permanent doar cat ruleaza un sistem ,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Corect. Nu se scrie nimic pe ea (pe ram). Pe ea scrie procesorul, softul. Cand bag o memorie in calculator nu scriu nimic pe ea.

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 44 minute, yokoono a spus:

Corect. Nu se scrie nimic pe ea (pe ram). Pe ea scrie procesorul, softul. Cand bag o memorie in calculator nu scriu nimic pe ea.

Total gresit , cumpara memorie ram la tv noua si te convingi ca procesorul nu stie a scrie ram , la PC memorile sunt deja scrise si din aceasta cauza nu mai trebuie scrisa , eu am reparat zeci de PC si am avut destule memorii ram care nu aveau nimic si nu mai mergea si trebuia scrisa

Acum 1 oră, Costica LCD a spus:

Corect, nu trebuie scris nimic :96

Costica ai pus un cip nou de memorie ram la tv? cele care sunt deja in tv-uri sunt scrise si din aceasta cauza merge dar noua in veci va merge , doar stii tv-urile cu spi sau cu VCT merge spi gol? eu spun ca nu , eu am schimbat memorie ram la tv noua si nu a mers pina nu am scrisooooo :da , dar vad ca nu stiti de acest lucru si nu va spun cum se scrie , multa bafta va doresc cind cumparati ram :da si atunci vad cum va descurcatii , vroiam sa postez la RT809H cum se face dar acum nu mai postez nimic sa va descurcati asa fara sa scrieti ramul

Link spre comentariu

Eu stiu multe despre acest programator dar nu cred ca va intereseaza si nu mai spun nimic , mai sunt colegi care stiu dar nu vrea sa dea detalii asa ca nici eu nu mai dau nimic din casa , eu am ajutat multii colegi si cind am cerut si eu un ajutor nimieni nu a sarit in ajutor si asta ma refer ca am postat pe forum

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

Corect, nu trebuie scris nimic :96

Buna seara !  Am scos memoria RAM de pe placa de baaza si acum procesorul nu se mai incalzeste asa tare ,este o incalzire normala . Asa arata acum imaginea cu RAM-ul scos de pe placa .   Acum am sa caut o memorie echivalenta sau la fel si am sa vad ce se intampla . Va multumesc pentru sugestii !

IMG_0971.jpg

Link spre comentariu
15 minutes ago, Florinel TV said:

multa bafta va doresc cind cumparati ram :da si atunci vad cum va descurcatii 

Eu nu o sa cumpar niciodata RAM nou ca am duzina de placi defecte dupa care pot sa scot, sa vedem cei care o sa cumpere ce zice, totusi nu cred ca cineva o sa comande acest RAM amarit din china cind alti arunca placi defecte dupa care se poate recupera.....

Link spre comentariu

Succes. Sansele sunt 50/50 memorie/procesor. Nu trebuie sa scrieti nimic pe ea. Intr-adevar, memoriile de la calculator sunt scrise. Scrie pe ele daca sunt de 256, 528, 1.....4G etc.:limb:

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări