Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AS15-F si AS19-H1G

Vizitator

Postări Recomandate

Intre timp am mai aflat de la un coleg exact ce a spus mai sus colegu' "cmj0791", adica vin varsate la punga cu pini strambi, deci nu e nici-o sfaraiala....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Cred ca oricum nu mai conta parerea unuia sau altuia despre calitatea integratelor  AS15 si AS19 de la miva , ambele sunt epuizate si daca mai vin sint din alt stoc , poate mai bune , poate mai proaste !!!!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

Am inteles eu gresit, nu le-a luat dupa okazii, deci cele 5 buc care au fumat toate au fost comandate de aici  http://www.unicas.ro/cautare.php?cuvant=AS15-F&x=57&y=6

Daca stie cineva unde sunt ok si tiplate, rog sa-mi spuna si mie

... ţiplate şi foarte ok , am cumpărat de aici : http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=111499 . Preţul este ceva mai mare, adică dublu faţă de Miva... !

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Tavi a spus:

e bun pretul daca sunt tiplate , eu le vand cu 20

ce sunt 10 lei la o reparatie ?

Aveti integrate la vanzare si nu ma refer doar la AS. daca aveti apelez la Dumnevoastra

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Am inlocuit si eu acum 3 zile un as15hf la un tcon de sony 37".

Originalul avea pad de racire sub el.

Am comandat de pe ebay uk 3 bucati de acest tip (3 bucati la 5 lire)si surpriza....,nu au pad de racire.

Am pus asa si vad ca merge ok.

Cine mai intelege dupa ce criterii se marcheaza aceste componente?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări