Vizitator Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Salut, aceste doua integrate le are la mivarom si sunt foarte ieftine, daca a cumparat cineva de acolo il rog frumos sa-mi spuna si mie daca sunt ok. Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 eu nu am intalnit vreodata false sunt ieftine ca e deja plin netul la chinezi cu asa ceva si sunt depasite in tv Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 (editat) A luat patronul vre-o 5 buc AS15-F de pe okazii si din toate a iesit fum niciunul nu a fost bun, de aceea am intrebat.... Editat Martie 21, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 1 oră în urmă, Costica LCD a spus: Salut, aceste doua integrate le are la mivarom si sunt foarte ieftine, daca a cumparat cineva de acolo il rog frumos sa-mi spuna si mie daca sunt ok. Multumesc Va salut d-le Costica.va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 1 hour ago, clement said: Va salut d-le Costica.va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani. Multumesc pentru raspuns dar din pacate nu am inteles mare lucru..., ai luat AS15 sau AS19 sau n-ai luat de la mivarom? Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 spune de la cine ai luat de pe okazii , sa vedem si noi iar ptr dl Clement - sper ca nu se refera la toata marfa de la Mivarom , doar daca nu lucreaza acolo Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Acum 3 ore, clement a spus: Va salut d-le Costica.va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani. D-le Costica,cred ca va jucati cu mintea mea.Eu vam raspuns pentru Mivarom,si nu ce a cumparat patronul d-tra.ok??Asa cum ma grabesc eu,cred ca va gabiti si d-tra,am facut citat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Ca sa fiu mai explicit,daaa am comenzi facute de la Mivarom de peste 4 ani,si nu am avut reprosuri,doar greseli de coduri la comenzi(cod componenta) lansate de mine. Asa pare de parca suntem intro discutie apriga,niciodata cu d-tra.Sotia asa intelege cand comunicam prin SMS.Mergeti pe mana mea,si o sa fiti multumit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Acum 2 minute, clement a spus: Ca sa fiu mai explicit,daaa am comenzi facute de la Mivarom de peste 4 ani,si nu am avut reprosuri,doar greseli de coduri la comenzi(cod componenta) lansate de mine. Asa pare de parca suntem intro discutie apriga,niciodata cu d-tra.Sotia asa intelege cand comunicam prin SMS.Mergeti pe mana mea,si o sa fiti multumit. P.M,pe mine mau onorat conform ce au relatat in ce mia trebuit.Am luat si AS15...mai multe preventiv care a functionat din prima.Restul este cancan,cred ca ma intelegeti... Link spre comentariu
cmj0791 Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Am cumparat si eu cateva buc. AS15 de la Mivarom si le-au trimis "varsate" cu pinii strambati, pe cand cele comandate din China au venit ambalate corespunzator. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Eu am cumparat integrate de la mivarom NCP1207A 2 buc si au fost stifturii ambele , de AS15 habar nu am ca eu inca nu am cumparat aceste integrate de acolo Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 11 hours ago, clement said: ... va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani. mai taie din ele , da-le draqu` ... e plin internetul de reclamatii referitoare la calitatea produselor lor ...si matale ii ridici in slavi ! probabil ai cumparat doar rezistente , ca macar pe alea le fac si chinezii bine . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 8 hours ago, Tavi said: spune de la cine ai luat de pe okazii , sa vedem si noi iar ptr dl Clement - sper ca nu se refera la toata marfa de la Mivarom , doar daca nu lucreaza acolo O sa-l intreb ca e bine de stiut pentru toti.... Link spre comentariu
Marian Roman Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 am luat 4 buc de la mivarom. au fost toate ok! Link spre comentariu
misu_imv75 Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Confirm AS 15 și AS 19 de la miva au fost toate ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum