Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AS15-F si AS19-H1G

Vizitator

Postări Recomandate

A luat patronul vre-o 5 buc AS15-F de pe okazii si din toate a iesit fum niciunul nu a fost bun, de aceea am intrebat....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica LCD a spus:

Salut, aceste doua integrate le are la mivarom si sunt foarte ieftine, daca a cumparat cineva de acolo il rog frumos sa-mi spuna si mie daca sunt ok. Multumesc

Va salut d-le Costica.va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani.

Link spre comentariu
1 hour ago, clement said:

Va salut d-le Costica.va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani.

Multumesc pentru raspuns dar din pacate nu am inteles mare lucru..., ai luat AS15 sau AS19 sau n-ai luat de la mivarom?

Link spre comentariu
Acum 3 ore, clement a spus:

D-le Costica,cred ca va jucati cu mintea mea.Eu vam raspuns pentru Mivarom,si nu ce a cumparat patronul d-tra.ok??Asa cum ma grabesc eu,cred ca va gabiti si d-tra,am facut citat.

Link spre comentariu

Ca sa fiu mai explicit,daaa am comenzi facute de la Mivarom de peste 4 ani,si nu am avut reprosuri,doar greseli de coduri la comenzi(cod componenta) lansate de mine. Asa pare de parca suntem intro discutie apriga,niciodata cu d-tra.Sotia asa intelege cand comunicam prin SMS.Mergeti pe mana mea,si o sa fiti multumit.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, clement a spus:

Ca sa fiu mai explicit,daaa am comenzi facute de la Mivarom de peste 4 ani,si nu am avut reprosuri,doar greseli de coduri la comenzi(cod componenta) lansate de mine. Asa pare de parca suntem intro discutie apriga,niciodata cu d-tra.Sotia asa intelege cand comunicam prin SMS.Mergeti pe mana mea,si o sa fiti multumit.

P.M,pe mine mau onorat conform ce au relatat in ce mia trebuit.Am luat si AS15...mai multe preventiv care a functionat din prima.Restul este cancan,cred ca ma intelegeti...

Link spre comentariu

Eu am cumparat integrate de la mivarom NCP1207A 2 buc si au fost stifturii ambele , de AS15 habar nu am ca eu inca nu am cumparat aceste integrate de acolo

Link spre comentariu
11 hours ago, clement said:

... va garantez ca tot ce am cumparat a fost conform calitate si pret.Cod corect si este ok.Comenzi facute de cel putin 4 ani.

mai  taie  din  ele ,  da-le  draqu` ...:rade:  e  plin  internetul  de  reclamatii  referitoare  la  calitatea  produselor  lor ...si  matale  ii  ridici  in  slavi !  probabil  ai  cumparat  doar  rezistente  ,  ca  macar  pe  alea  le  fac  si  chinezii  bine .

Link spre comentariu
8 hours ago, Tavi said:

spune de la cine ai luat de pe okazii , sa vedem si noi

iar ptr dl Clement - sper ca nu se refera la toata marfa de la Mivarom , doar daca nu lucreaza acolo

O sa-l intreb ca e bine de stiut pentru toti....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări