Vizitator cristienos Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Salutare, am un Rubin 102 la care se aprind lampile dar nu este imagine. Daca invart si apas pe butoane se aude ceva si in difuzoare. Astept sugestii unde ar putea sa fie buba. Daca este cineva din Bucuresti - Ilfov, cu experienta si capacitati sa il poata repara, il aduc deindata. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Acum 13 ore, cristienos a spus: Salutare, am un Rubin 102 la care se aprind lampile dar nu este imagine. Daca invart si apas pe butoane se aude ceva si in difuzoare. Astept sugestii unde ar putea sa fie buba. Daca este cineva din Bucuresti - Ilfov, cu experienta si capacitati sa il poata repara, il aduc deindata. Multumesc anticipat! Una la mana este ca nu o sa captati niun program,doi la mana este ca chiar daca tv este reusit ca reparatie,nu puteti sa va dati seama daca este in parametrii.Scuze:posibil Romania 1 sau 2 depinde de zona...Are si radio?? este ok...! Link spre comentariu
Vizitator cristienos Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Normal ca nu receptioneaza, atata timp cat nu mai este transmisie, merge doar cu cablu tv. Nu asta cautam, sa ramanem la subiect, caut sugestii despre care ar putea sa fie buba si daca este cineva dispus sa investigheze problema, sa il repare. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 (editat) S-o credeti dvs. ca merge pe cablu. Merge doar ... de decor. Si ca sa fie de decor nu trebuie sa fie functional. Sau il conectati la un VHS vechi. In rest va spune Irina Nistor ce si cum. Editat Martie 22, 2019 de yokoono Link spre comentariu
cojocariu mihai Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 functioneaza pe cablu , intra pe radio antic si gasesti acolo pe cineva care sa te ajute ! Link spre comentariu
Vizitator cristienos Postat Aprilie 4, 2019 Partajează Postat Aprilie 4, 2019 Am rezolvat problema, am avut noroc-ul si am gasit pe cineva priceput care mi-a reparat o bucata, asta dupa ce un Dorel din Ferentari a reusit sa imi arda tubul cinescop, sa sparga o lampa si alte tiganeli la o alta bucata de Rubin 102. O sa il repar si pe acesta, cu costuri suplimentare bineinteles datorita acestu dorel-gypsy. Este aventura sa gasesti pe cineva priceput si mai ales serios in ziua de azi, eu unul am gasit intr-un final. Topic inchis, multumesc elforum.info !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum