dan-a2 Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 (editat) Era un topic dedicat dar nu-l gasesc !! Cine doreste o antena radio de camera >> https://www.olx.ro/oferta/antena-radio-vintage-retro-piesa-rara-pentru-colectionari-ID9t0ER.html#83492ae86b Spr sa nu umblati la frigider Se poate sterge daca se considera reclama !! Editat Martie 21, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Frumos ursulețu' Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Cam riscant (cred ca sunt postate gresit cred ca trebuiau in p haioase) sa fie tinuti într-un frigider, umiditate crescuta, dolareii sunt facuti din hârtie Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Daaa, cam orice vechitura demna de groapa de gunoi, se vinde la pret de greutatea ei in aur ''pentru colectionari''! 3 Link spre comentariu
okean Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 (editat) ...sunt la culoarea mucegaiului Editat Martie 22, 2019 de okean 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Acum 5 ore, Marele Savant a spus: Daaa, cam orice vechitura demna de groapa de gunoi, se vinde la pret de greutatea ei in aur ''pentru colectionari''! E diferență mare între prețul cerut și prețul de vânzare Unii nu au aceasta capacitate și stabilesc un preț cerut după mintea lor. De cele mai multe ori absenta, că în exemplul în discuție. Daca prostul care a pus prețul ăla ar ști ce reprezintă gunoiul pus la vânzare, cu siguranță ar roși de jenă. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 Totusi, pentru nostalgici un 4 lei, acolo, ar fi ok... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 1, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2019 Pentru cine are Traviata de vanzare >> https://www.olx.ro/oferta/radio-picap-traviata2-s692ap-pentru-colectionari-IDbGa0g.html#b9b97e33de Poate fi si defect tot iti iei un auto decent Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Nu e prost cine cere, nebun e cine dă... 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Am avut antena cu Pif cand eram mic. Era o bobina plat intr-un fel de ambalaj ca un plic. Se folosea ca in poza, daca iti placea sa ai poze cu Pif pe pereti. Unii mai produc si acum, antene frumos integrate in rame foto. Mult mai practice. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iunie 1, 2019 Partajează Postat Iunie 1, 2019 Acum 4 ore, dan-a2 a spus: Pentru cine are Traviata de vanzare >> https://www.olx.ro/oferta/radio-picap-traviata2-s692ap-pentru-colectionari-IDbGa0g.html#b9b97e33de Poate fi si defect tot iti iei un auto decent Mai bine nu postai! Când mă gândesc că am donat un Traviata functional unei cunoștiințe și i-am mai făcut un cablu cu mufe ca să-l conecteze la spartfon... . Lăsând gluma, Spitfire are dreptate : nu e prost cine cere, e (aș zice eu) handicapat cine dă. Totuși, refuz sa cred că există pe lume asemenea handicapați. Prețul e liber, funcționează legea cererii și ofertei. Nu am nimic, impotriva celor care cer pe un obiect mai mult decât face. Poate găsesc pe cineva care își dorește mult acel obiect și plătește prețul. Dar să ceri 1500 pe Traviata... cred că anunțul e la mișto. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Poate, din grabă, a pus un zero în plus... Link spre comentariu
validae Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 Sau din lăcomie/prostie.... Link spre comentariu
alcon Postat Iunie 2, 2019 Partajează Postat Iunie 2, 2019 La 21.03.2019 la 19:55, maresaldeflota a spus: Frumos ursulețu' Atenţie maximă la mine! Nu este ursuleț, este căţel şi numele lui este Pif, să ne fie clar! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum