Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Antena radio

dan-a2

Postări Recomandate

Acum 5 ore, Marele Savant a spus:

Daaa, cam orice vechitura demna de groapa de gunoi, se vinde la pret de greutatea ei in aur ''pentru colectionari''!

E diferență mare între prețul cerut și prețul de vânzare Unii nu au aceasta capacitate și stabilesc un preț cerut după mintea lor. De cele mai multe ori absenta, că în exemplul în discuție. Daca prostul care a pus prețul ăla ar ști ce reprezintă gunoiul pus la vânzare, cu siguranță ar roși de jenă.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am avut antena cu Pif cand eram mic. Era o bobina plat intr-un fel de ambalaj ca un plic. Se folosea ca in poza, daca iti placea sa ai poze cu Pif pe pereti.

Unii mai produc si acum, antene frumos integrate in rame foto. Mult mai practice.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, dan-a2 a spus:

Pentru cine are Traviata de vanzare >>   https://www.olx.ro/oferta/radio-picap-traviata2-s692ap-pentru-colectionari-IDbGa0g.html#b9b97e33de

Poate fi si defect  tot iti iei un auto decent :scarpin

Mai bine nu postai!

Când mă gândesc că am donat un Traviata functional unei cunoștiințe și i-am mai făcut un cablu cu mufe ca să-l conecteze la spartfon...  :57.

Lăsând gluma, Spitfire are dreptate : nu e prost cine cere, e (aș zice eu) handicapat cine dă. 

Totuși, refuz sa cred că există pe lume asemenea handicapați. 

Prețul e liber, funcționează legea cererii și ofertei. Nu am nimic, impotriva celor care cer pe un obiect mai mult decât face. Poate găsesc pe cineva care își dorește mult acel obiect și plătește  prețul. 

Dar să ceri 1500 pe Traviata... cred că anunțul e la mișto. 

Link spre comentariu
La 21.03.2019 la 19:55, maresaldeflota a spus:

Frumos ursulețu' 

Atenţie maximă la mine! Nu este ursuleț, este căţel şi numele lui este Pif, să ne fie clar!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări