Vizitator ion pintilie Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Am urmatoarea problema cu Daewoo model K20C5NT S sasiu CP-185 .Astazi nu a vrut sa se mai deschida absolut deloc l-am desfacut si am observat ca acea siguranta de ceramica de 4A / 250V era arsa ,verificat cu aparatu de masura.Am pus una de 5 amperi ,acum se deschide ,are sunet dar imaginea este intunecata nu se vede absolut nimic.Cand il deschid se albeste un pic ecranu dupa care ramane negru.E posibil sa fie din cauza ca am pus siguranta aia de 5 amperi in loc de 4.Mentionez ca nu ma pricep prea mult. Link spre comentariu
validae Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 (editat) Dacă vreți să-l mai folosiți, duceți-l la un depanator, fiindcă nu chiar oricine poate repara un televizor.Când siguranța de pe alimentare s-a ars, înseamnă că s-a produs un defect ce a cauzat un supraconsum puternic pe partea de alimentare, iar defectul nu dispare odată cu înlocuirea siguranței. Editat Martie 21, 2019 de validae Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Ultima propoziție că nu se pricepe prea mult,este greșită. La cum întreabă nu se pricepe deloc. Fără măsurători ce să poți spune despre TVul asta? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum