Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gala premiilor Gopo

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Printesa de Aur

hai da-te, 
da-te, da-te
hai da-te la o parte 
valoarea mea pe bune 
24 de karate

Nicolae Guta

Stati drepti, nu miscati
Cand trec eu va aliniati
Stati drepti, ca la armata
Eu sunt cel ce va comanda
Stati drepti, nu miscati
Cand trec eu va aliniati
Tremura dusmanii mei
Numai daca tip la ei
Au vazut ca am putere
Si relatii dealea grele
Si relatii dealea grele

Link spre comentariu
Acum 18 minute, vali82ct a spus:

Printesa de Aur

hai da-te, 
da-te, da-te
hai da-te la o parte 
valoarea mea pe bune 
24 de karate

Nicolae Guta

Stati drepti, nu miscati
Cand trec eu va aliniati
Stati drepti, nu miscati
Cand trec eu va aliniati
Tremura dusmanii mei
Numai daca tip la ei
Au vazut ca am putere
Si relatii dealea grele
Si relatii dealea grele

,, E mici copi astia fata de manelistu sexy,, 

http://www.versuri-az.ro/romeo-fantastick/Da-ti-chilotii-jos

:ras:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

1. Morometii II este o porcarie adaptata la stilul "stricat" al actorasilor de Dorobanti din ziua de astazi...n-are nicio treaba cu primul.

2. Prezenta acelor tigani cocalari pe scena teatrului MEU national (al natiei ROMANESTI si al poporului ROMAN), este o insulta pentru orice cetatean roman normal la cap si macar cu o educatie culturala minima. Este foarte greu sa te stapanesti si sa nu devii rasist, cand tu iti vezi de viata ta si apar niste maimute d'astea indiene sa-ti bruieze dramul de pace interioara, intimitate si loc de refugiu de la nebunia vietii cotidiente. Da, eu chiar am ceva cu tiganii cand "libertatea lor autoproclamata" se interpune cu libertatea mea de drept, pe pamantul MEU, de roman ce SUNT si in tara MEA! Cred ca totul trebuie sa aiba o limita, chiar si tiganismul asta abject, imprastiat prea excesiv si agresiv prin tara. Sunt satul si asa de ce vad la cumparaturi, in trafic si pe strada sau la tv. Este mult, mult prea mult tiganism!

P.S.- "in loc de parere personala" - Mie nu mi-e frica sa-mi exprim si sa-mi apar nationalismul (cum alte popoare cu capul pe umeri fac) si originea deopotriva, ori de cate ori acestea sunt amenintate si subminate in mod vadit!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Incepe sa puta a lacat in topicul asta...nici eu nu-i am la suflet, dar vrem sau nu, si ei sunt romani, si pana la un moment dat, au drepturi(destule). Pana nu-i trecem prin scoala, asa o sa-i avem. Ceea ce-i mai rau, si asta intr-adevar doare mai tare, este ca in loc sa-i scolim pe ei, ne tiganim noi din ce in ce mai tare.

Link spre comentariu

Ar trebui sa abordam problema stiintific, sa aflam raspunsul la intrebarea daca respectivii sunt asa din cauza de gene/cromozomi/umori/ etc, sau e vorba numai de educatie, mediu social, familial, etc.Ma tem insa ca raspunsul  da castig de cauza primei ipoteze, si atunci...solutia e deportarea, separatie teritoriala pe criterii etnice, Recomandarea 1201 a C.E. de la Strasbourg.Deci Pakistan/India pentru respectivii. Fara suparare!

Editat de Spitfire
Link spre comentariu
40 minutes ago, Dan85 said:

Pozitia fata de acesti### nu se numeste rasism, e doar o chestie personala, justificata, intre noi si ei. Cei mai multi dintre ei sunt mizerabili, nu muncesc, nu se duc la scoala, comit infractiuni si multe altele. Toate acestea, raportate procentual la numarul lor, le confera primul loc.

Nimeni nu-i tine cu forta in aceasta stare de fapt, nimeni nu-i alunga din viata sociala, nu exista legi in defavoarea lor, nu exista niciun fel de discriminare in societate. Au drepturi egale ca noi toti si totusi aleg sa se situeze la marginea civilizatiei elementare. 

Asta e rasism, doar ca nu agreem stilul lor de viata?  Un astfel se etnic trece nestingherit printre noi, in schimb, reciproca iti da fiori.

Gresesc cu ceva in rationamentul meu?

Pai chiar nu este rasism (dar ei si ong-urile pentru minoritati folosesc tertipul asta cu "rasismul", asa cum fac negrii prin America ca sa-si justifice actiunile reprobabile), pentru ca este de fapt un conflict inter-etnic, ca in orice alta tara europeana (vezi Suedia sau Anglia) pentru suprematie. Doar ca la noi invazia e mai veche si vorba cuiva de pe aici...au ajuns astia sa "ne cultive" pe noi, in loc sa-i educam noi pe ei. Oricum i-am studiat si am trait destul pe langa ei pana am ajuns la concluziile astea. Si daca se integreaza catusi de putin imediat revin la apucaturile lor cand au prilejul. Ma opresc, ca deja le-am alocat prea multa importanta.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări