Ovidanie Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Si pe mine ma intereseaza subiectul, sper ca voi reusi sa termin proiectul inainte de pensie. Am toate materiale dar din lipsa de timp proiectul stagneaza de 2 ani. http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbr ... h-Pull.htm http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbr ... eibung.htm http://www.jogis-roehrenbude.de/Leserbr ... k/Push.htm Link spre comentariu
hbi Postat August 8, 2007 Autor Partajează Postat August 8, 2007 schemele astea au fost scoase de pe situl lui jogis. dar trafurile de iesire? cum trebuie facute? sau mai bine spus, a facut cineva un traf de iesire pentru un pp cu 6c33c si daca da cu ce rezultate? Link spre comentariu
Vizitator perieanuo Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Foarte interesant.Mai da-ti-ne detalii despre pretul carcasei si cam cit ati cheltuit in total.Apropo in cit timp va ajung lampile cind le comandati?Ovidiu Link spre comentariu
hbi Postat August 8, 2007 Autor Partajează Postat August 8, 2007 pai lampile le-am comandat la taraba din bazar si dupa ce am dat banutii, i-am luat rusului imediat lumpile! adica pot cumpara unele lampi fara sa astept deloc. carcasa m-a costat 150 ron. deh...... nu e calitatea carcaselor lui felix, dar dupa buget si posibilitatile de lucru din iasi. in total nu stiu citi bani am cheltuit, dar daca ar fi sa-l vind, l-as da intre 3 si 3.000.000 euro.toate bune! Link spre comentariu
hbi Postat August 12, 2007 Autor Partajează Postat August 12, 2007 pentru marlowe linkul cerut: http://www.jogis-roehrenbude.de/ Link spre comentariu
djbiluta Postat August 23, 2007 Partajează Postat August 23, 2007 Intr-adevar beton scula ,ingrijit lucrat aranjat asa cum trebuie,am analizat si schema si e ceva mai modern .Imi place ca mai sunt oameni care lucreaza cu tuburi si apreciaza asa ceva.Toata stima si mandria pt ei. Link spre comentariu
hbi Postat August 23, 2007 Autor Partajează Postat August 23, 2007 multumesc djbiluta! Link spre comentariu
ALEKS Postat August 27, 2007 Partajează Postat August 27, 2007 Sa-l folosesti cu placere si sa-ti incante urechile. Intr-adevar ti-a iesit un amplificator excelent. Dupa cum zice Florin, punem EL34 si reglam negativarea la -27V din nou si va suna diferit. Mai spre chitara electrica, dar mai tare. http://www.lumeatuburilor.110mb.com/Proiectele%20Cititorilor/ - cautati "trubadur", vizionare placuta. ALEKS Link spre comentariu
hbi Postat August 28, 2007 Autor Partajează Postat August 28, 2007 multumesc aleks!iti multumesc si pentru faptul ca m-ai ajutat la punerea amplificatorului in functiune! degeaba am construit tot amplificatorul, daca nu am stiut cum sa-i dau drumul si sa-l reglez. de aceea pe aceasta cale "oficiala" iti multumesc pentru ajutorul dat! cit despre el 34 sa stii ca le-am probat, dar ramin la varianta cu 6p3s. mai incet (nu cu mult), dar mai cald buzunarul. Link spre comentariu
Vizitator perieanuo Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 Mai puteti face o carcasa ca aia facuta de dvs? Link spre comentariu
hbi Postat Septembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2007 pai aici se ivesc cel putin doua probleme:1. da, carcase se pot face la fel cum este a mea, dar nu cred ca este bine sa incepi cu asta, deoarece trebuie facut mai intii amplificatorul si dupa aceea incadrat intr-o cutie. deci nu cred ca o sa mai iasa la fel! (asta din cauza dimensiunilor componentelor, a schemei folosite, etc). 2.nu cred ca ar trebui luata ca model carcasa mea, deoarece nu este asa de deosebita! este ceva banal, doar mai riguros incheiata. sint multe alte modele, mult mai aratoase. dupa umila mea parere, consider o lucratura daca nu exeptionala, cel putin iesita din comun, ceea ce a realizat felix prin monoblocurile lui. de la el se poate cere o parere, pentru ca felix are gusturi in materie de design si totodata stie sa explice acele mici detalii care fac diferenta intre o carcasa si o bijuterie.cam asta ar fi parerea mea despre carcasa.spor la munca si toate cele bune!hbi Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 5, 2007 Partajează Postat Septembrie 5, 2007 In afara subiectului: Bravo hbi, esti si modest. :supz: Totusi arata bine jucaria. Link spre comentariu
hbi Postat Septembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2007 multumesc zal! Link spre comentariu
expert Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 foarte frumos lucrat, destul de ingrijit! se vede ca cineva a muncit un pic! dar a iesit un amplificator super!!! chiar daca are cateva kilograme bune, merita fiecare banut si fiecare ora de munca depusa! Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 ... ai pus punctul pe "i" din toate punctele de vedere in special al muncii iar referitor la greutate, faci hernie cat il iei din masina pana la apartament. Oricum speram sa-i incante urechile in mod placut proprietarului.ALEKS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum