Vizitator viobio Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 (editat) De mult timp mă bate gândul să cumpăr o mașină mai veche , să o restaurez , să mă plimb cu ea doar Duminica " la șosea" Am avut o incercare cu un BMW 520i din 1993 , acest model fusese mașina mea de suflet , cea mai bună mașină avută de mine , am cumparat una numai că a avut viața scurtă .....doar câteva săptămâni , a ajuns la REMAT , am împrumutat masina cuiva care nu a putut să se ferească de un TIR , așa că prietenul a ajuns la spital si 520i la REMAT , vinovatul a fost soferul tirului . Acum am altă pată , aproape zilnic trec pe lângă un Jaguar XJR , m-am interesat de mașină ( cea plină de jeg ) , cel cu care am vorbit spunea că este din 1996 , motor de 4L turbo , din ce am vazut eu pe net ar fi un motor AJ16S 326cp/512Nm . Omul cu care am vorbit nu este proprietarul masinii , nu știe dacă mai este imatriculată . Știți cumva o asemenea mașină de vanzare dar imatriculată ? M-ar interesa una cu motor AJ16S . Țin să precizez că am mai multe masini , pe asta o cumpăr așa ......de hobby . https://www.mobile.de/ro/Automobil/Jaguar-XJR-Deutsches-Fzg-U-frei-nur-59TKm/vhc:car,ms1:12400_14_,ful:petrol,ccn:0,cli:manual_climatisation,cnd:used,elw:true,pas:true/pg:vipcar/263758865.html asta este mare frumusețe , dar ......prea scumpă .....prea acră Editat Martie 20, 2019 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum