Vizitator Myn Postat August 6, 2007 Partajează Postat August 6, 2007 Salut!Am facut 2 incinte cu acest difuzor cate 2 pe boxa,incintele sunt facute la ochi...vreau sa fac alte incinte mai bine lucrate si dupa parametrii difului,daca are cineva parametrii masurati sau daca a avut cineva acest difuzor va rog sa-mi spuneti ce litraj trebuie sa aibe incinta....mentionez ca incintele au cam 60L....PS:ce filtre sa pun?vreau sa le folosesc pe medii si inalte,pe bass vreau sa fac un proiect de la SAL acel cu sbx3040 pe 3 cai si il voi face pe compresie.La sbx3040 mi-a dat un EBP=46 ceea ce e bun pe compresie,rog sa-mi simuleze cineva o incinta pt acest proiect daca nu cer prea multe...Multumesc mult!O zi buna. Link spre comentariu
Vizitator Myn Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Nu ma ajuta nimeni si pe mine?Am citit pe forum ca SAL-ul nu are performante la pretul ce il are,(unii il lauda altii nu) i-mi recomanda si mie cineva niste difuzoare si un proiect pe 3 cai pe compresie? vreau un bass "cald" nu bomby cam in 5 mil buget..ms. Link spre comentariu
radue Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 La banii aceia nu vei obtine ceea ce doresti nici pe 2 cai, daramite pe 3.Nu mai folosii expresii gen bas cald, pt ca eu, spre exemplu, habar nu am cum definesti acel tip de bas. Link spre comentariu
George(sb) Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 la banii aia poti opta pentru o combinatie vezi http://difuzoare.hiend.ro/index.php?cPath=166_191 din aceste difuzoare poti scoate un sunet placut la un volum destul de ridicat pt casa; nu te astepta sa faci discoteca cu ele ca le faci praf, "caldura" sunetului este data de amplificator, probabil ca tu te referi la acel bass pe care il auzi din masini si atunci intrii in catrgoria fanilor SPL si iti recomand un difuzor profesional de genul E18-400S cu care sa iti faci un sub pe care sa il combini cu boxele tale si putem incepe sa vorbim despre discoteca in casa Link spre comentariu
radue Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 El doreste pe 3 cai. :smt001 Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 Difuzorul ala e de medii ! Parametri nu cred ca nici producatorul nu-i are , deci............ Poti sa incerci o cutie de vreo 5 l la el taiat intre 300hz si vreo 4000 hz cu 12 db octava . Inaltele alea sunt piezzo , deci le poti arunca !Ca bas ai putea folosi tot ceva chinezesc de la KON ! Link spre comentariu
adircf Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 sau ASTA de pe difuzoare.hiend.ro :drinkers: Link spre comentariu
Vizitator Myn Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 As putea spune ca un 2X100 cu un minim de SPL=90db ar iesi niste boxe frumoase totodata si bune.5mil referindu-ma doar la achizitionarea difuzoarelor eventual si filtre ca de restul materialelor ma voi ocupa personal.Da acele difuzoare sunt chinezarii boxele le-am realizat in urma cu 2 ani fara a stii ce sunt aceea parametri si nu m-am aruncat la ceva scump.Deaceea vreau sa le folosesc pe medii eventual inaltele sa le schimb.Dar am o nelamurire nu stiu ce rms au boxele,nu stiu cat sa dau maxim,acum le amplific cu un 2x25 de la adelaida.si ma gandesc sa le amplific cu un 2x50 nu stiu daca fac bine.difuzoarele sunt in paralel legate fara filtre.Scuze pt unele cuvinte neprofesionale."bass cald" m-am referit la un bass placut la ascultat nu lung sa iti sparga timpanele dar bubuit.Difuzorul de joase l-as vrea cu suspensia membranei din cauciuc.sa nu fie prea scumpe dar nici ultima chinezartie,sa se incadreze in buget.sper ca intelegeti ceea ce vreau.boxele le vreau pe 3 cai pe compresie,subwoofer i-mi voi face alta data pt ca din acele boxe vreau sa scot si volum nu numai bass.Pufuletz,5 L nu e cam putin?in 10 L pt 2 difuri nu am unde sa la pun. boxele au aproximativ 60L si sunt facute din lemn de brad de aceea vreau sa le schimb cu pal iar sunetul sper sa fie pe masura.Ms mult. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 pentru bas iti recomand Tonsil, sunt excelente http://difuzoare.hiend.ro/index.php?manufacturers_id=69 Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Poti sa le faci ce volum vrei tu la difuzoarele de medii numai ca eu ti-am dat un volum mic astfel incat sa nu ocupe mult spatiu in incinta !Si nu cred ca e bine cu 2 difuzoare de medii pe incinta pt ca am ascultat difuzoarele astea si suna destul de tare incat sa lase difuzorul de bas in urma ! Incearca ceva de la tonsil , ceva cu peste 90 db !!PS: Vasile nice site !! :supz: Link spre comentariu
Vizitator Myn Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Le voi lasa asa doar inaltele le voi schiba ca le acopera total, ce filtre as putea pune?"sa le cumpar nu sa le fac eu"Iar tonsil ce i-mi recomandati pt 3 cai compresie cel de joase sa aibe 12" minim 10 dar ideal ar fi 12, ce am vazut eu au un EBP cam mare peste 80,pt compresie.La difuzorul de joase ce are un anumit litraj, pt cel de medii trebuie sa adaug eu sau despart mediile de joase din acel volum?Va rog sa-mi recomandati voi difurile si filtrele eventual volumul incintei,incinta sa aibe maxim 90L Suspensia membranei sa fie din cauciuc nu alte materiale.ms mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum