ratza Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 1 oră în urmă, Thunderer a spus: In ciuda lipsei premiilor Nobel, nu sunt de acord cu topul universitatilor. Nu-mi zice mare lucru mie cand vad romani muncind cot la cot cu cei din asa-zisele univetsitati de top. Daca sunt cot la cot cu ceilalti... or fi motive bune, nu?! Da, faptul că lucrează în ciuda sistemului de învățămînt, nu datorită lui. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 7 minute, ratza a spus: Da, faptul că lucrează în ciuda sistemului de învățămînt, nu datorită lui. Like! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Se pare ca unii au inteles gresit ce-am scris anterior.Eu am semnalizat rezultatele scolii de matematica romane.Nu am mentionat restul invatamantului.S-a ajuns sa se "produca",daca asta e o realizare,analfabeti in masa!Si la asta se poate discuta la infinit cine e de vina si ce ar trebui facut. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 si eu ma refeream la animatia pusa de traian, cu medaliile nu la topul universitatilor. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 20, 2020 Autor Partajează Postat Martie 20, 2020 19 minutes ago, ratza said: Da, faptul că lucrează în ciuda sistemului de învățămînt, nu datorită lui. Totusi, nu ne nastem toti autodidacti 100%. Devenim, si sistemul de invatamant ajuta. Cat, nu stiu insa. Oi fi eu un element bizar... am urat Pascalul in facultate, la fel si apareiajul ÎT. Primul imi e o pasiune azi, al doilea imi plateste facturile de prea multa vreme. Am lucrat ani de zile cu un inginer care manca analogicul pe paine. N-am retinut nimic de la el, am fost o lepra. As fi ipocrit sa nu recunosc ca regret timpul pierdut in scoala si in prezenta acelui inginer. Timp pierdut si din vina mea. Dar ce stiam eu ce-mi rezerva viata mai tarziu... Am facut scoala si afara, in universitate mult mai bine cotata decat UPB. Sa nu credeti ca diferentele sunt majore. Atat cursurile, cat si laboratoarele. Iar studentii... unii vai de mama lor. In schimb copiatul este lipsa. Link spre comentariu
Postări Recomandate