Mircea Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Scuze, atat am putut de pe telefon. Românii iar au luat caimacul la matematica. Detaliile sunt mai jos. Baietii de la UPB: Si lista completa. Link spre comentariu
VAX Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Daca nu vor pleca din tara, sa lucreze in cercetare pe undeva, vor uita tot ce stiu la matematica. Au fost bine pregatiti la gimnaziu si liceu, de asta au rezultate. La moi inca se preda bine matematica, dar se va aplica "sistemul finlandez" (vrajeala - varianta romaneasca, distructiva, fara legatura cu ce se face in Finlanda, adica sabotare) si vor ingropa si invatamantul in domeniul matematicii. La C.N. Carol - Craiova, renumit in trecut prin olimpicii la matematica, directorul este prof. de religie. Este in cadere libera. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 Acuma, fie vorba intre noi, la aceste olimpiade, la fel ca si la saloanele de inventii, toti participantii pleaca acasa incarcati de medalii si diplome! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 24, 2019 Partajează Postat Martie 24, 2019 (editat) "Acuma, fie vorba intre noi, la aceste olimpiade, la fel ca si la saloanele de inventii, toti participantii pleaca acasa incarcati de medalii si diplome!" Nu cred ca este asa . Si pe aici era un concurs http://www.i-olymp.net/olymp/ organizat de universitatea din Israel la care s-au obtinut diverse premii notabile . Eu cel mai mult am apreciat acest concurs https://concrett.ro/ Editat Martie 24, 2019 de bogdan546 Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 25, 2019 Autor Partajează Postat Martie 25, 2019 13 hours ago, Marele Savant said: Acuma, fie vorba intre noi, la aceste olimpiade, la fel ca si la saloanele de inventii, toti participantii pleaca acasa incarcati de medalii si diplome! Au fost peste 80 de participanti. Lista pusa de mine arata cam 40 de "medalii" din care jumatate sunt români. Deci, or fi buni sau nu in comparatie cu restul Europei de Sud-Est? Acum le reprosam si ca au fost buni? Ce ar fi trebuit sa faca acolo ca sa nu se gaseasca unul sa zica asa si pe dincolo. Nu va obositi sa raspundeti. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Sa vedem ce-or face dupa absolvire. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 19, 2020 Autor Partajează Postat Martie 19, 2020 Iar dam lovitura... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 in primul post erau peste 80 , pe urma au mai ramas 58, din 20 de universitati au mai ramas 11 nasol cu virusul asta. actioneaza super rapid Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 (editat) La 25.03.2019 la 7:32, franzm a spus: Sa vedem ce-or face dupa absolvire. CA absolvent de AC in mod sigur nu te angajezi la Mc sau la kaufland. Prinzi o practica inca din anul 2 sau daca nu 3, paltita bine pt student cu posibilitate de angajare pe program redus ca sa iti poti vedea de cursuri. Si dupa ce prinzi experienta daca te duce mintea iti cauti in continuare job bun. E deficit de forta de munca, iar astia de matematica nu is din categoria tantalai sau material de umplutura.... Din pacate putini dintre ei vor aprofunda pe matematica. Editat Martie 19, 2020 de Sharky Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 numele e seemous, se vede si pe poza 3-8 martie. ahaa, primul post e din 2019, bai ce ne-ai fentat. Link spre comentariu
icar Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 La 20.03.2019 la 3:00, Thunderer a spus: Românii iar au luat caimacul la matematic E fake! Si aici pe forum si Patraru si altii, sustin sus si tare ca, scoala de azi, pregateste handicapati, pusi sa repete, ca papagalii, ce au invatat pe de rost! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 La matematica, nu ai cum, nu ai cap, degeaba repeți! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Eu pun o intrebare tehnica.Cate tari?Vad pe acolo greci ,bulgari,turkmeni(?). Ce fel de olimpiada e asta? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 19, 2020 Autor Partajează Postat Martie 19, 2020 Bai, aruncati si mai mult rahat, poate ii acoperiti complet pe toti sa stea dracului acasa cu nasul in telefoane! Daca si pe cei care castiga ii tratam asa... Halal natie! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Eu pun o intrebare tehnica.Cate tari?Vad pe acolo greci ,bulgari,turkmeni(?). Ce fel de olimpiada e asta? Europa de Sud-Est! Dar ce conteaza? Desteptii nu provin doar din unele tari. Link spre comentariu
Postări Recomandate