Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini televizor a/n Inno-Hit

Lonerider

Postări Recomandate

Va salut. As vrea sa remediez defectul unui mic televizor a/n, la care nu am gasit, nicicum, o schema. Defectul se manifesta prin ingustarea imaginii pe verticala. Am verificat cei cativa tranzistori din montaj si nu sunt defecti. Condensatorii nu sunt umflati sau cursi (asta nu inseamna ca nu sunt uscati sau devalorizati). Mai are un integrat AN5151N, care este cam tot in acest aparat: Ma puteti ajuta cu vreo schema, ca nu-mi dau seama ce tensiuni trebuie sa am, pentru functionare normala. Multumesc.

IMG_20190318_1416283.jpg

IMG_20190318_1423557.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

1

• GriRo

1

• Lonerider

1

• cornel1962

1

Top autori în acest subiect

Defect clar in BV .  Condensatorii pot fi uscati si fara să prezinte urme vizibile , iar daca nu aveti un ESR-metru si un osciloscop , este mai greu ! Daca nu aveti nici experienta , mai bine apelati la un depanator !!!

Link spre comentariu

verifica  cond ,  urmareste traseu  deflexie cadre si circuit  si verifica pe acolo cam ce depinde de el ,e nevoie de ce spune cornel1962

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări