iod2 Postat Decembrie 7, 2020 Partajează Postat Decembrie 7, 2020 il am salvat si pe cel care l-a avut. nu merge reparat? Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 (editat) sant programe de comparare bin,si acolo se vad diferentele,daca s-ar sti adresele ci+ ar fi mai simplu,si rt809h parca are ,daca ar fi usor de lipit si dezlipit,s-ar putea incerca bucati de binuri din cel bun in cel,,afectat,, incepand cu adresele din partea de sus,daca santeti conectat cu programator la placa e mai usor Editat Decembrie 9, 2020 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Parca era ceva de dezactivat din service pentru a nu mai afisa eroarea ci+ Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 m-am tot plimbat prin service, dar nu m-am prins ce. chestiile alea de prin primele postari nu sunt in meniu service Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 "drm warning" off Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 la a cata optiune e ? ca eu nu am gasit-o Link spre comentariu
profimex Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Acum 19 ore, iod2 a spus: la a cata optiune e ? ca eu nu am gasit-o Nu stiu sa va spun exact solutia este de la philips cu aceeasi placa eu nu am incercat am pierdut destul timp cu teste fara rezultat la ci fail Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 M-am confruntat si eu cu aceeasi problema,la un LG 32LJ500V,tot cu acest mainboard,715G8524-M01-B00-004K,el mergea,nu se restarta,numai ca uita canalele si se mai bloca din telecomanda.Gasisem soft,am rescris,dar tot cu C.I FAIL afisa,am pus inapoi tot softul lui,nu mai afisa C.I FAIL,a mers o vreme tv-ul ,aproape un an,dar iar incepe cu nebuniile...iar apar probleme cu canalele,etc.Nu s-a gasit de nimeni ceva soft de reparare prin USB??Softul original o am,nu-i problema,dar sa nu tot dau jos nandul... Link spre comentariu
naebv Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 (editat) La 24.02.2021 la 12:59, stefanpecsi a spus: M-am confruntat si eu cu aceeasi problema,la un LG 32LJ500V,tot cu acest mainboard,715G8524-M01-B00-004K,el mergea,nu se restarta,numai ca uita canalele si se mai bloca din telecomanda.Gasisem soft,am rescris,dar tot cu C.I FAIL afisa,am pus inapoi tot softul lui,nu mai afisa C.I FAIL,a mers o vreme tv-ul ,aproape un an,dar iar incepe cu nebuniile...iar apar probleme cu canalele,etc.Nu s-a gasit de nimeni ceva soft de reparare prin USB??Softul original o am,nu-i problema,dar sa nu tot dau jos nandul... Incercati cu un update de firmware via USB, daca sunteti norocos sa aveti o versiune mai veche. Eu asa am rezolvat cateva, care aveau si restart: https://www.lg.com/ro/suport/produs/lg-32LJ500V Editat Martie 1, 2021 de naebv Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Martie 1, 2021 Partajează Postat Martie 1, 2021 Buna idee,multumesc mult! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) Forumul acesta dupa parerea mea e cel mai bun din tara, de aceea si eu am ramas "lipit" aici, are totusi o HIBA ca sa zic asa, la cautare cu nea GOGU se poate vizualiza toate intrebarile si raspunsurile din topicuri, cautarea unor defecte/raspunsuri ar fi fost bine sa se faca in interiorul forumului, obligatoriu dupa inregistrare, cel putin eu am pierdut multe televizoare (bani) cu defecte rezolvabile prin resoftare cu stickul si sunt convins 100% ca multi depanatori de meserie au "scapat" lucrari facute de amatori cu un stick usb. Meseria asta cine a invatat-o cum trebuie, a pierdut cel putin jumate din ani vieti si acum cand e pe cale de "disparitie", vin amatori la 'putere" sa isi repare singuri tv-ul in loc sa il repare un meserias si sa incaseze bani. Editat Martie 4, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 Acum 53 minute, Costica Tv a spus: Forumul acesta dupa parerea mea e cel mai bun din tara, de aceea si eu am ramas "lipit" aici, are totusi o HIBA ca sa zic asa, la cautare cu nea GOGU se poate vizualiza toate intrebarile si raspunsurile din topicuri, cautarea unor defecte/raspunsuri ar fi fost bine sa se faca in interiorul forumului, obligatoriu dupa inregistrare, cel putin eu am pierdut multe televizoare (bani) cu defecte rezolvabile prin resoftare cu stickul si sunt convins 100% ca multi depanatori de meserie au "scapat" lucrari facute de amatori cu un stick usb. Meseria asta cine a invatat-o cum trebuie, a pierdut cel putin jumate din ani vieti si acum cand e pe cale de "disparitie", vin amatori la 'putere" sa isi repare singuri tv-ul in loc sa il repare un meserias si sa incaseze bani. pai si eu cand caut ceva pe acest forum,intru pe google scriu de exemplu ,,43lf510v elforum,,in interiorul forumului daca vrei sa cauti chansele sant aproape 0 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 4, 2021 Partajează Postat Martie 4, 2021 (editat) 39 minutes ago, iuliantv said: pai si eu cand caut ceva pe acest forum,intru pe google scriu de exemplu ,,43lf510v elforum,,in interiorul forumului daca vrei sa cauti chansele sant aproape 0 Ai si tu dreptate, dar sunt unele forumuri in care gasesti intrebari/raspunsuri cu GOOGLE doar dupa ce te loghezi !, de fapt asta am vrut sa punctez, greseala mea.. Editat Martie 4, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
iulius Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Va rog, poate reposta cineva dump-ul pentru 32lj500 715g8524-m01-b00-004k nand w29n01gvs1aa Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 1 oră în urmă, iulius a spus: Va rog, poate reposta cineva dump-ul pentru 32lj500 715g8524-m01-b00-004k nand w29n01gvs1aa Panel??? si cu ce programator il scri? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum