Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LJ502U

profimex

Postări Recomandate

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profimex

18

• Florinel TV

16

• iod2

8

• clony

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sant programe de comparare bin,si acolo se vad diferentele,daca s-ar sti adresele ci+ ar fi mai simplu,si rt809h parca are ,daca ar fi usor de lipit si dezlipit,s-ar putea incerca bucati de binuri din cel bun in cel,,afectat,, incepand cu adresele din partea de sus,daca santeti conectat cu programator la placa e mai usor

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 19 ore, iod2 a spus:

la a cata optiune e ? ca eu nu am gasit-o

Nu stiu sa va spun exact solutia este de la philips cu aceeasi placa eu nu am incercat am pierdut destul timp cu teste fara rezultat la ci fail

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

M-am confruntat si eu cu aceeasi problema,la un LG 32LJ500V,tot cu acest mainboard,715G8524-M01-B00-004K,el mergea,nu se restarta,numai ca uita canalele si se mai bloca din telecomanda.Gasisem soft,am rescris,dar tot cu C.I FAIL afisa,am pus inapoi tot softul lui,nu mai afisa C.I FAIL,a mers o vreme tv-ul ,aproape un an,dar iar incepe cu nebuniile...iar apar probleme cu canalele,etc.Nu s-a gasit de nimeni ceva soft de reparare prin USB??Softul original o am,nu-i problema,dar sa nu tot dau jos nandul...

2.jpg

3.jpg

1.jpg

5.jpg

4.jpg

Link spre comentariu
La 24.02.2021 la 12:59, stefanpecsi a spus:

M-am confruntat si eu cu aceeasi problema,la un LG 32LJ500V,tot cu acest mainboard,715G8524-M01-B00-004K,el mergea,nu se restarta,numai ca uita canalele si se mai bloca din telecomanda.Gasisem soft,am rescris,dar tot cu C.I FAIL afisa,am pus inapoi tot softul lui,nu mai afisa C.I FAIL,a mers o vreme tv-ul ,aproape un an,dar iar incepe cu nebuniile...iar apar probleme cu canalele,etc.Nu s-a gasit de nimeni ceva soft de reparare prin USB??Softul original o am,nu-i problema,dar sa nu tot dau jos nandul...

Incercati cu un update de firmware via USB, daca sunteti norocos sa aveti o versiune mai veche. Eu asa am rezolvat cateva, care aveau si restart:

https://www.lg.com/ro/suport/produs/lg-32LJ500V

Editat de naebv
Link spre comentariu

:offtopic2

Forumul acesta dupa parerea mea e cel mai bun din tara, de aceea si eu am ramas "lipit" aici, are totusi o HIBA ca sa zic asa, la cautare cu nea GOGU se poate vizualiza toate intrebarile si raspunsurile din topicuri, cautarea unor defecte/raspunsuri ar fi fost bine sa se faca in interiorul forumului, obligatoriu dupa inregistrare, cel putin eu am pierdut multe televizoare (bani) cu defecte rezolvabile prin resoftare cu stickul si sunt convins 100% ca multi depanatori de meserie au "scapat" lucrari facute de amatori cu un stick usb.

Meseria asta cine a invatat-o cum trebuie, a pierdut cel putin jumate din ani vieti si acum cand e pe cale de "disparitie", vin amatori la 'putere" sa isi repare singuri tv-ul in loc sa il repare un meserias si sa incaseze bani.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 53 minute, Costica Tv a spus:

:offtopic2

Forumul acesta dupa parerea mea e cel mai bun din tara, de aceea si eu am ramas "lipit" aici, are totusi o HIBA ca sa zic asa, la cautare cu nea GOGU se poate vizualiza toate intrebarile si raspunsurile din topicuri, cautarea unor defecte/raspunsuri ar fi fost bine sa se faca in interiorul forumului, obligatoriu dupa inregistrare, cel putin eu am pierdut multe televizoare (bani) cu defecte rezolvabile prin resoftare cu stickul si sunt convins 100% ca multi depanatori de meserie au "scapat" lucrari facute de amatori cu un stick usb.

Meseria asta cine a invatat-o cum trebuie, a pierdut cel putin jumate din ani vieti si acum cand e pe cale de "disparitie", vin amatori la 'putere" sa isi repare singuri tv-ul in loc sa il repare un meserias si sa incaseze bani.

pai si eu cand caut ceva pe acest forum,intru pe google scriu de exemplu ,,43lf510v elforum,,in interiorul forumului daca vrei sa cauti chansele sant aproape 0

Link spre comentariu
39 minutes ago, iuliantv said:

pai si eu cand caut ceva pe acest forum,intru pe google scriu de exemplu ,,43lf510v elforum,,in interiorul forumului daca vrei sa cauti chansele sant aproape 0

Ai si tu dreptate, dar sunt unele forumuri in care gasesti intrebari/raspunsuri cu GOOGLE doar dupa ce te loghezi !, de fapt asta am vrut sa punctez, greseala mea..:secret

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
1 oră în urmă, iulius a spus:

Va rog, poate reposta cineva dump-ul pentru 32lj500 715g8524-m01-b00-004k nand w29n01gvs1aa

Panel???

si cu ce programator il scri?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări