Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LJ502U

profimex

Postări Recomandate

27 minutes ago, profimex said:

acum l`am pus la loc acelasi rezultat

Daca ai altele de facut nu-ti mai bate capul ca pierzi timpul degeaba, doar sa gasesti soft compatibil si sa fii sigur ca a mai facut si altul si a mers....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profimex

18

• Florinel TV

16

• iod2

8

• clony

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 5 săptămâni mai târziu...
On 3/26/2019 at 11:35 AM, profimex said:

Multumesc frumos la fel face si cu acesta apare cu rosu pe ecran ci plus key fail

revin cu acest televizor am comandat placa noua de la lg  functioneaza ok .

Am copiat nandul nou am rescris pe placa veche functioneaza televizorul normal dar a ramas cu ci plus key fail pe ecran .

A mai intalnit cineva problema la lg ?

Link spre comentariu

E aceeasi problema ca si la philips. Pe alt forum am vazut ca daca setezi optiunea DRM warning in off si selectez virgin mode din off in on(factory reset) dispare acel mesaj.

In meniu de service intri cu meniu 1999 back. Merita sa incerci.

Practic acel mesaj iti apare deoarece s-a pierdut cheia de decodare a cartelei CI+ si trebuie pusa alta cheie. Cheia e generata de un algoritm pe care il stiu doar cei de la philips.

Link spre comentariu
Just now, Florinel TV said:

Procesorul stie de eroare dar cu dump bun de la nand cred ca se rezolva problema 

Nu se rezolva, eu am schimbat fizic nand-ul de pe o placa functionala pe o placa cu eroare si eroarea nu a disparut.

Cred ca se mai scrie ceva prin procesor sau sunt imperechiate.

Link spre comentariu

MB-durile acestea daca are versiune mai veche apare eroarea aceasta si greu sa gasestii dump sa nu mai afiseze eroarea chiar daca este o versiune mai veche de softul din nand va afisa eroarea , deci trebuie o versiune care o accepta placa , sunt facute sa nu se mai poata repara aceasta eroare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări