profimex Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 Buna ziua am televizorul din titlu cu mainboard 715g8524-m01-b00--004k care isi da restart dupa sigla lg. Gasim un dump pentru memoria nand ? Multumesc Link spre comentariu
profimex Postat Martie 21, 2019 Autor Partajează Postat Martie 21, 2019 https://kenotrontv.ru/files/file/5106-lg32lj500v/ are cineva cont aici ? Link spre comentariu
cmj0791 Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 Acum am donat prin PayPal (2$+2$ taxe) si astept codul de invitatie. Un pachet de tigari Link spre comentariu
profimex Postat Martie 22, 2019 Autor Partajează Postat Martie 22, 2019 1 hour ago, cmj0791 said: Acum am donat prin PayPal (2$+2$ taxe) si astept codul de invitatie. Un pachet de tigari Multumesc daca reusiti sa downlodati as incerca si acest dump . se pare ca nu exista inca nimic pentru modelele astea noi de lg Link spre comentariu
cmj0791 Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 (editat) Ce porcarie de site! am donat degeaba.Nu ma lasa sa descarc nici un dump pentru NAND decat dupa ce uploadez si eu unul + ca trebuie sa astept pana il verifica. Dear forum members! VIP forum member status is usually given immediately after receiving a donation, but sometimes there are delays of up to 8 hours! This is due to the fact that I keep track of all donations personally and 24 hours a day, so it is simply impossible for you to open VIP access instantly. In this thread, any questions on VIP status are resolved. Attention! At the moment, the status of VIP and access to files have changes! What privileges do VIP members have on the forum? Temporary VIP member freely downloads any files from our File Sharing site - Archive files other than NAND FLASH partitions. Update via USB, these files are available only to members (PERMANENT) VIP For all others, downloading NAND FLASH files. Update via USB according to its title 1: 1. First download one file to us, then one file can be downloaded to you! Maximum number of downloads per week? - 30 files Maximum number of file downloads per day? - 10 files ( this is enough for normal operation.) VIP member is exempt from obligatory participation in discussions on our KenotronTV forum , and any downloads to the Archives of our forum files! Further... Attention! Your donation is the only source of payment for the content of our site. Any forum member can make a donation for our forum and receive temporary VIP status as a member of our forum! 100 rubles - for one day. Without access to the NAND FLASH + section (USB updates) 200 rubles - for a period of two days. Without access to the NAND FLASH + section (USB updates) 300 rubles - for a period of three days. Without access to the NAND FLASH + section (USB updates) 3000 rubles for a period of one year. Without access to the NAND FLASH + section (USB updates) Forever (PERMANENT) VIP member of our forum! - Donation 7000 rub Permanent (PERMANENT) VIP status - allows full access to the NAND FLASH + section (USB updates) Anyone who makes a donation for our forum - 7 000 rubles will receive a permanent ( PERMANENT) VIP status of a member of our forum, and access to the NAND FLASH section and the Archives of our forum files! Please note (PERMANENT) VIP there is a restriction on downloading files: Maximum downloads per day 10 Maximum downloads per week 30 Maximum downloads per month 120 Editat Martie 22, 2019 de cmj0791 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 22, 2019 Partajează Postat Martie 22, 2019 (editat) On 3/19/2019 at 12:24 PM, profimex said: Buna ziua am televizorul din titlu cu mainboard 715g8524-m01-b00--004k care isi da restart dupa sigla lg. Gasim un dump pentru memoria nand ? Multumesc O incalzire usoara a procesorului ai incercat?, controleaza bine pe placa si spune daca are flash spi si eeprom, nu intodeauna e de vina nandul... Editat Martie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 (editat) 22 hours ago, cmj0791 said: Ce porcarie de site! am donat degeaba.Nu ma lasa sa descarc nici un dump pentru NAND decat dupa ce uploadez si eu unul + ca trebuie sa astept pana il verifica. A fost forumul arabilor "amwajsat.net" plin de nand-uri pentru LG, PHILIPS, SAMSUNG...etc, cine dracu a stiut ca le inchide forumul....daca stiam asa descarcam la greu tot ce se putea..... Editat Martie 23, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
cmj0791 Postat Martie 23, 2019 Partajează Postat Martie 23, 2019 Mda... mare pacat, erau de treaba, si eu am avut cont la ei. Link spre comentariu
profimex Postat Martie 25, 2019 Autor Partajează Postat Martie 25, 2019 On 3/22/2019 at 10:36 PM, Costica LCD said: O incalzire usoara a procesorului ai incercat?, controleaza bine pe placa si spune daca are flash spi si eeprom, nu intodeauna e de vina nandul... am incercat un reflow face la fel . Spi nu are decat memoria nand. Am incercat un alt soft pt. nand dar imi apare ci plus key fail si la fel se restarteaza . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Era bine de prima data sa salvezi dumpul din nand, sters nandul, verificat daca are blocuri defecte si apoi rescris cu acelasi dump original Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Va merge cu rescrierea nandului , dar daca are blocurii defecte de acolo nu se mai poate citi nimic de la blocuri ma refer si daca nui softul complect atunci nu va merge dar merita incercat ca se gaseste rar acest dump pentru acest model de tv Link spre comentariu
profimex Postat Martie 25, 2019 Autor Partajează Postat Martie 25, 2019 51 minutes ago, Costica LCD said: Era bine de prima data sa salvezi dumpul din nand, sters nandul, verificat daca are blocuri defecte si apoi rescris cu acelasi dump original 058: Chip pins contact is detected OK. 059: TotalPageNum: 0x10000,PageNumInBlock: 64,PageSize: 2112 060: Chip ID verification OK. 061: Chip pins contact is detected OK. 062: TotalPageNum: 0x10000,PageNumInBlock: 64,PageSize: 2112 063: Chip ID verification OK. 064: TotalBlockNum: 1024 065: No bad blocks were found. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 In cazul acesta rescrie nandul cu dumpul original Link spre comentariu
profimex Postat Martie 25, 2019 Autor Partajează Postat Martie 25, 2019 17 minutes ago, Costica LCD said: In cazul acesta rescrie nandul cu dumpul original acum l`am pus la loc acelasi rezultat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 25, 2019 Partajează Postat Martie 25, 2019 Nu cumva ai dat pe bad block detection daca da si nu ai salvat continutul inainte atunci a devenit gol (chel) si din aceasta cauza posibil sa nu functioneze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum