Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parametrii comp-25

MihaiGSM

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MihaiGSM

4

• aTaelectronics

1

• adircf

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

• 4 luni mai târziu...

M-am gandit sa fac un feedback si sa postez parametrii, pe care intr-un sfarsit am reusit sa-i gasesc pe un forum vecin. mentionez ca e o solutie low-cost foarte buna, iar pentru bani lui se aude destul de aerisit si clar. Recomand o frecventa de taiere intre 3000 si 4000 Hz si eventual o protectie cu becuri care ar fi binevenita.

Link spre comentariu

Daca graficu ala e catusi de corect,tinand cont ca are totusi 1" ,trecand si peste cei 10w,peste 10k e liniste profunda.Si pe moka sa fie si nu l-as folosi.Daca nu poate sa dea inalte,pt medii nu cred ca prefera nimeni calote metalice,cat ar fi de ieftine.Intentia ta fost buna,sper sa nu te superi sau ceva,dar asta e realitatea.

Link spre comentariu

Nu e nici o suparare! E adevarat, nu urca foarte mult ca alte drivere, dar practic il folosesc cu succes si reda foarte bine si frecventele de peste 10 khz. Ajutat si de un egalizator are rezultate uimitoare!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Am testat, cu un horn cu iesirea de 6x7", taiat la 4.5k cu 12db/oct. Are spl, suna clar, dar se aude ca peste 10-12k are probleme, trebuie ridicat di egalizator cu vreo 10dB la 14k ca sa se auda normal. E o solutie ultra ieftina, daca n-ai bani de tweetere si vrei sa iti probezi incinta, din banii de taxi comanzi o bucata........ :smt003 Pe termen lung nu cred ca tine, mi se pare prea firav, cu toate ca e neo....

Link spre comentariu

Am testat, cu un horn cu iesirea de 6x7", taiat la 4.5k cu 12db/oct. Are spl, suna clar, dar se aude ca peste 10-12k are probleme, trebuie ridicat di egalizator cu vreo 10dB la 14k ca sa se auda normal. E o solutie ultra ieftina, daca n-ai bani de tweetere si vrei sa iti probezi incinta, din banii de taxi comanzi o bucata........ :smt003 Pe termen lung nu cred ca tine, mi se pare prea firav, cu toate ca e neo....

E adevarat, peste 12khz nu prea scoate, dar cu ajutat de un eq se descurca. L-am folosit 3 nopti de revelion, la o putere de cca 200w rms pe boxa si nu are nici pe naiba! (taiat la 3500 HZ, cu 6 dB octava :smt003 )
Link spre comentariu

dar ce parere aveti de fratele mai mare? COMP35. Cine l-a incercat, la ce frecventa l-a taiat?

ii zice comp-34producatorii il taie in incintele DYS115 la 2.5 khz cu 12db/octava + protectie cu bec merge de rupe urechile - si nu s-a intors nici o boxa la garantie cu driverul ars
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări