Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV FINLUX

sadam

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sadam

5

• Florinel TV

3

• r2005rom

2

• yokoono

2

Top autori în acest subiect

Acum 28 minute, florian vasile a spus:

Buna, am si eu nevoie de dump daca binevoiti adresa este [email protected].

Dump pentru-ce? ai spus ce marca de tv este? model? tipul de panel , ce main board are asa dami si mie un dump :nebunrau: dar pentru-ce :91

Link spre comentariu
La 17.05.2019 la 9:22, florianv69 a spus:

ce este asa de greu de inteles?este vorba despre mb. si display din topicul respectiv.

la cat a-ti scris aici era mai usor sa treceti mainboard si display,in loc sa va ,,ratoiti,,

Link spre comentariu
La 17.05.2019 la 9:22, florianv69 a spus:

ce este asa de greu de inteles?este vorba despre mb. si display din topicul respectiv.

Cine crezi ca mai citeste topicul inca odata si sa vada ce display foloseste MB. ETC. nimeni , asa ca daca vrei ajutor trebuie sa mentionezi tot ce este in tv ca de altfel nu vei primi raspuns , sau sa incepi cu un topic nou cu tot ce contine tv-ul , eu cred ca am dump dar nu ma complic sa citesc de la inceput , poate altii coegii sa te ajute dar de la mine nu vei primi ajutor odata ce nu ai spus ce te-am intrebat

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări