syladrian Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Buna stimati colegi. Am o problema cu un laptop Asus model X52J. Laptopul este functional dar problema e ca imagine este albastruie, parca lipseste o culoare. Am schimbat display-ul dar nici o schimbare. Imaginea pe un display extern este ok. Ati mai intalnit vreo manifestare de genul? Am atasat doua poze. Va multumesc! Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Are grafică integrata in procesor ? https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005731/graphics-drivers.html Link spre comentariu
syladrian Postat Martie 18, 2019 Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 Acum 16 minute, Pityu a spus: Are grafică integrata in procesor ? https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000005731/graphics-drivers.html Da. DUpa specificatile procesorului se pare ca are Intel HD Graphics Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Poate ai un procesor de probă, așa poți exclude procesarea grafică. Spor ! Link spre comentariu
syladrian Postat Martie 18, 2019 Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 Chiar acum, Pityu a spus: Poate ai un procesor de probă, așa poți exclude procesarea grafică. Spor ! Tocmai am testat cu un alt procesor si este la fel din pacate Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 (editat) Cum am zis, doar prin excludere... Urmatorul lucru la care mă gândesc ar fi panglica. Edit: Și conectorii, panglica și placă de bază. Editat Martie 18, 2019 de Pityu Link spre comentariu
syladrian Postat Martie 18, 2019 Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 Acum 1 minut, Pityu a spus: Cum am zis, doar prin excludere... Urmatorul lucru la care mă gândesc ar fi panglica. Multumesc! Link spre comentariu
Pityu Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 1 minute ago, syladrian said: Multumesc! Dacă-i dai de cap, să ne spui și nouă. Poate cu puțin alcool izopropilic și o periuță de dinți rezolvi.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 Am avut acest defect dar la alt model de laptop si au fost citeva fire intrerupte de la placa de baza pina la display Link spre comentariu
syladrian Postat Martie 18, 2019 Autor Partajează Postat Martie 18, 2019 Pana la urma s-a dovedit cablul LVDS cu probleme. Este totul rezolvat. Va multumesc tuturor! O seara faina! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum