sesebe Postat Martie 21, 2019 Partajează Postat Martie 21, 2019 Ventilator de 15cm și vreo 12W (deci nu 3-4W ca cele obisnuite) cu un con aplicat pt o reducție la diametru de 3-4 cm abia dacă mai sufla comparativ cu functionarea libera. Poate unul gen turbina se va descurca mai bine, nu știu, zic și eu. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 26, 2019 Partajează Postat Martie 26, 2019 (editat) Normal ca e bun filtru de hota. Decat nimic. Merge si filtru de aer auto sau mai bine unu de polen. Sunt ieftine. Necesarul baii, ce sa zic, e bine sa ventilezi repede, dar cine te grabeste? Important e cum zice colegul, sa tragi aer curat. Eu am testat filtru de aer auto, unu vechi pus pe gaura de ventilatie gaz. Cea obligatorie. Am facut un guler, cam trage aer daca e sa deschizi un geam in cealalta parte sa se faca curent. Deci eu zic ca ar merge 2 filtre dinalea puse de o parte si de alta a blocului asa incat daca e soare sa se ventileze natural apartamentul. Inca nu am definitivat solutia. E doar o improvizatie de test. Neajunsul e clar. Intra zgomot. Editat Martie 26, 2019 de Sharky Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum