Blak Postat Mai 3, 2004 Partajează Postat Mai 3, 2004 Mi-am luat si eu un eurotec de 25cm din targ...chestia a fost c-am ciudata ca cei de la magazin nu prea au vrut sa dea proba...dar a zis ca daca am probleme sa vin sa-l schimb...Ei bine el este pe 4ohm si scrie ca are 1300W (vrajeala) Asa: cand il amplific cuc 40W si dau bass in el scoate ceva dar la un moment dat scoate un sunet ciudat ....asa sunt dif astea? sau am luat eu teapa cu el ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2004 Partajează Postat Mai 3, 2004 Asa sunt toate :P Link spre comentariu
Blak Postat Mai 3, 2004 Autor Partajează Postat Mai 3, 2004 Vasile ...daca toate sunt asa...de ce le fac cu bartai mai magnetul si sa aibe 10kg Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2004 Partajează Postat Mai 3, 2004 Ca sa adulmece cumparatorul ca au magnet mare si prost :lol: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 3, 2004 Partajează Postat Mai 3, 2004 Chestie de psihologie :wink: . Au observat flacaii ca omu' crede ca daca ai magnetul mare trebuie sa sune si bine . Sa vedeti comedie cand o sa apara prin magazine difuzoarele cu magnet din neodynium . :twisted: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Mai 3, 2004 Partajează Postat Mai 3, 2004 Alea nu or sa le cumpere nimeni pentru ca v or zice ca fabricantul a uitat sa puna si magnet la difuzor :lol: 8) :lol: Vedeti zeci de difuzoare cu magnet de neodiu :wink: http://www.paudio-europe.com/products/s ... erie_1.htm Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 4, 2004 Partajează Postat Mai 4, 2004 Am patit chestia asta . Am fost intrebat de ce nu are magnet sau daca este piesa de schimb . Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 12, 2004 Partajează Postat Mai 12, 2004 Cum arata asa de curiozitate un difuzor din'asta ca ii prima data cand aud de asa ceva???Eventual ceva poze sami satisfaca curiozitatea Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Mai 15, 2004 Partajează Postat Mai 15, 2004 Intra la http://www.eminence.com si uita-te la seria de difuzoare Magnum. Daca nu gresesc, alea sunt cu magnet de neodyum. Caracteristica principala a acestor difuzoare este constructia foarte mica a magnetului, acesta avand randament foarte mare si proprietati magnetice excelente din cauza materialelor folosite. Daca ai ascultat macar o data o pereche de casti bune, Pioneer, Sony, etc, nu este exclus sa fi ascultat la difuzoare cu magnet de neodyum... De mentionat totusi ca exista si 15 si 18 toli cu acest tip de magnet.... Dintr-un pumn de magnet, metal si lita scoti 4-500 W... MAGIE? :lol: :P Link spre comentariu
Blak Postat Mai 16, 2004 Autor Partajează Postat Mai 16, 2004 Pana la urma credeti ca este de la cutie sau difuzor? Dif-ul este acesta... http://www.comenzi.ro/product_info.php? ... cts_id=573 Doar ca al meu este de 10" si scrie pe el ca are 1300W...in rest e la fel... Ce parere aveti? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 16, 2004 Partajează Postat Mai 16, 2004 Cati bani dai pe el atata face.... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 :idea: In incinta bass reflex suna ca naiba , in incinta inchisa de 40 de litri cu multa vatelina inauntru suna beton , dar cel mai bine suna in incinta tip HORN ! (si nu iese foarte mare)Am construit eu asa ceva cu doua bucati EUROTEC de 10" in una :twisted: si i-am dat dintr-un amplif facut de mine 2X70W RMS cu tda 7294 si se auzea bassul pana la parter (eu stau la etajul trei), ca sa nu mai spun ca-mi vibrau toate lucrurile prin casa.cea mai mare sensibilitate o avea in jurul frecventei de 50Hz (numai bine)Nu sunt adeptul difuzoarelor de rahat :mrgreen: , dar astea le-am luat pentru experimente. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Ai putea pune niste schite pt incinta horn???? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 acuma fac schita , sa ma scuzi pentru calitatea ei Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 http://www.nextech.go.ro/horn.htm Am uitat sa specific ca fiecare difuzor are incinta lui de cate 35 de litri. sa ma scuzati pt calitate dar sunt facute pe moment. Nu garantez ca va suna bine pentru ca difuzoarele alea sunt diferite intre ele chiar si din aceeasi sarja, unele au suspenia mai moale altele o au mai tare.... Daca vreti sa construiti incinta asta, va recomand sa folosiri pentru o lipire suplimentara a spiderului de carcasa, silicon care se foloseste in baie , care rezista la umezeala si care este foarte elastic dupa ce se usuca. Se va acoperi cu silicon zona de trecere dintre spider si carcasa difuzorului. Lipiciul care l-au folosit ei este casant si cedeaza dupa o vreme din cauza fortelor care actioneaza asupre lui (in acest tip de incinta cursa difuzorului atinge la 70W per difuzor @50 HZ 25mm!!! :twisted: fara sa se loveasca de magnet!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum