gigione01 Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Buna seara! Un Digihome de 42 cu 17IPS71 si 17MB82S. Jumatate din ecran se vede mai intunecat si nu regleaza lumina si contrast (pe intregul ecran).Indicatorul arata crestere sau scadere dar luminozitatea sau contrastul raman la aceeasi intensitate(fie ca e 0 sau maxim). Backlightul se modifica atunci cand selectez diferite formate de imagina(Dinamic,Film,game)sau cand il modific(mediu,slab,puternic). In rest toate functiile sunt functionale. Poate fi panelul? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Soft cu probleme 1 Link spre comentariu
gigione01 Postat Martie 17, 2019 Autor Partajează Postat Martie 17, 2019 Acum 17 minute, Florinel TV a spus: Soft cu probleme Multumesc pentru sugestie! Am efectuat o resetare din service meniu si nu s-a intamplat nimic. Aveti idee unde as putea gasi un soft pentru instalare de pe usb? Si ca o curiozitate,am probat sursa(identica ca si reper dar tv de 32 inch)de la un alt tv cu probleme la mufa HDMI si nu aprinde lumina sau backlightul cu aceasta!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 (editat) Nu merg toate sursele la MB. de vestel chiar daca au acelasi MB. Editat Martie 17, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Daca nu sa schimbat dumpurile si sunt originale atunci incearca cu softul de reparare pe usb https://files.fm/u/7pacz7p3#sign_up Link spre comentariu
gigione01 Postat Martie 17, 2019 Autor Partajează Postat Martie 17, 2019 Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Daca nu sa schimbat dumpurile si sunt originale atunci incearca cu softul de reparare pe usb https://files.fm/u/7pacz7p3#sign_up Care este procedura pentru reparare soft cu acel fisier? Link spre comentariu
gigione01 Postat Martie 17, 2019 Autor Partajează Postat Martie 17, 2019 Am folosit aceasta metoda si aceleasi simptome-nu regleaza luminozitate si contrast si jumatate din ecran este putin mai intunecata! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Daca puneai poze de prima data primeai un raspuns la obiect , acolo in partea mai intunecata ai leduri defecte si trebuie sa dai panelul jos si sa schimbi ledurile Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Asta precis este edge si are ledurile dispuse pe laterala panelului. Si nu sunt toate inseriate ci inseriate cateva si apoi puse in paralel. Aveti o grupa, "un calup", un sir de leduri unde un led este intrerupt. Deci nu cautati ledurile in saptele panelului ci pe lateral (jos). Am gasit si cu leduri dispuse stanga si dreapta. Link spre comentariu
gigione01 Postat Martie 20, 2019 Autor Partajează Postat Martie 20, 2019 La 17.03.2019 la 18:17, yokoono a spus: Asta precis este edge si are ledurile dispuse pe laterala panelului. Si nu sunt toate inseriate ci inseriate cateva si apoi puse in paralel. Aveti o grupa, "un calup", un sir de leduri unde un led este intrerupt. Deci nu cautati ledurile in saptele panelului ci pe lateral (jos). Am gasit si cu leduri dispuse stanga si dreapta. Nu cred ca este edge! Are 6 baghete dispuse de sus in jos. Am gasit un led intrerupt/ars pe una din baghete.Nu functionau 3 baghete din aceasta cauza.Am schimbat ledul si totul e OK. Multumesc! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum