Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17MB82S contrast/lumina

gigione01

Postări Recomandate

Buna seara!

Un Digihome de 42 cu 17IPS71 si 17MB82S.

Jumatate din ecran se vede mai intunecat si nu regleaza lumina si contrast (pe intregul ecran).Indicatorul arata crestere sau scadere dar luminozitatea sau contrastul raman la aceeasi intensitate(fie ca e 0 sau maxim).

Backlightul se modifica atunci cand selectez diferite formate de imagina(Dinamic,Film,game)sau cand il modific(mediu,slab,puternic).

In rest toate functiile sunt functionale.

Poate fi panelul?

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Florinel TV a spus:

Soft cu probleme

Multumesc pentru sugestie!

Am efectuat o resetare din service meniu si nu s-a intamplat nimic.

Aveti idee unde as putea gasi un soft pentru instalare de pe usb?

Si ca o curiozitate,am probat sursa(identica ca si reper dar tv de 32 inch)de la un alt tv cu probleme la mufa HDMI si nu aprinde lumina sau backlightul cu aceasta!!

Link spre comentariu

Daca puneai poze de prima data primeai un raspuns la obiect , acolo in partea mai intunecata ai leduri defecte si trebuie sa dai panelul jos si sa schimbi ledurile

Link spre comentariu

Asta precis este edge si are ledurile dispuse pe laterala panelului. Si nu sunt toate inseriate ci inseriate cateva si apoi puse in paralel. Aveti o grupa, "un calup", un sir de leduri unde un led este intrerupt. Deci nu cautati ledurile in saptele panelului ci pe lateral (jos). Am gasit si cu leduri dispuse stanga si dreapta.

Link spre comentariu
La 17.03.2019 la 18:17, yokoono a spus:

Asta precis este edge si are ledurile dispuse pe laterala panelului. Si nu sunt toate inseriate ci inseriate cateva si apoi puse in paralel. Aveti o grupa, "un calup", un sir de leduri unde un led este intrerupt. Deci nu cautati ledurile in saptele panelului ci pe lateral (jos). Am gasit si cu leduri dispuse stanga si dreapta.

Nu cred ca este edge!

Are 6 baghete dispuse de sus in jos.

Am gasit un led intrerupt/ars pe una din baghete.Nu functionau 3 baghete din aceasta cauza.Am schimbat ledul si totul e OK.

Multumesc!

IMG_20190320_191725-800x600.jpg

IMG_20190320_203617-800x600.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări