Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop acer defect

Postări Recomandate

Verifica si sa nu ai vreun scurt pe pin 11 sau 20, dar parca ai zis ca nu ai nimic pe U23, ceea ce inseamna ca nu ai nimic in pin 11. Poate ai noroc si nu s a prajit super i/o.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepy

27

• neculavasile

12

• K1nderu

9

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Tensiunea din pin 11, 3D3V_S5 trebuia sa ajunga la U23 in drena, sursa aia iti formeaza tensiunea pentru chipul de bios. Ai verificat ce ti s a cerut? 

Link spre comentariu

am cautat sa vad daca am ceva in scurt si pe pinul 11 si pe 20 si nu imi da nici o piesa in scurt,am scos si bobinele care sunt pe pini 11 si 20 adica L15 si L14 si tot nu am tensiune pe pini, este posibil sa fie defect integratul?

Editat de tepy
Link spre comentariu

Atata timp cat nu ai avut scurt pe iesire si tensiunile auxiliare le ai ok, nu ar avea de ce sa fie defect. Foarte probabil iti lipseste semnalul din pin 18 care este dat de super i/o. 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, DragosMarian a spus:

Atata timp cat nu ai avut scurt pe iesire si tensiunile auxiliare le ai ok, nu ar avea de ce sa fie defect. Foarte probabil iti lipseste semnalul din pin 18 care este dat de super i/o. 

dar cum imi dau seama de acest lucru, sa fie problema de la U21A?

Editat de tepy
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări