Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laptop acer defect

Postări Recomandate

Eu nu vad nimic montat, U2 de pe schema e de fapt U3 de pe placa si din poze vad ca e lipsa. Tensiunea de 3.3v exista? O poti masura pe chipul de bios in pin 8 fata de masa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepy

27

• neculavasile

12

• K1nderu

9

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 49 minute, DragosMarian a spus:

Eu nu vad nimic montat, U2 de pe schema e de fapt U3 de pe placa si din poze vad ca e lipsa. Tensiunea de 3.3v exista? O poti masura pe chipul de bios in pin 8 fata de masa.

uite aici e U2 si pe bios nu am tensiunea de 3,3v pe pinul 8, daca nu te superi poti sa imi spui de unde se formeza tensiunea de 3,3v

multumesc

alimentare1.jpg

Editat de tepy
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Marian Roman a spus:

u2 nu este memoria de bios!

da am inteles dar eu am aratat in acea poza ca u2, nu este u3 si biosul este u37 un winbond W25Q32BVSSIG-

Editat de tepy
Link spre comentariu

Spui ca pe pinul 17 ai 0V, daca ne uitam in foaia de catalog a integratului, pinul 17 si pinul 8 trebuie sa aiba mereu tensiunea de 3,3v si 5v.  Tu ai numai pinul 8, adica 3.3v. Verifica daca ai scurt in pin 17. O sursa cu reglaj de curent te ar fi ajutat sa vezi consumul si daca se incalzeste ceva pe acolo. 

Editat de DragosMarian
Link spre comentariu
Acum 17 minute, DragosMarian a spus:

Spui ca pe pinul 17 ai 0V, daca ne uitam in foaia de catalog a integratului, pinul 17 si pinul 8 trebuie sa aiba mereu tensiunea de 3,3v si 5v.  Tu ai numai pinul 8, adica 3.3v. Verifica daca ai scurt in pin 17. O sursa cu reglaj de curent te ar fi ajutat sa vezi consumul si daca se incalzeste ceva pe acolo. 

am gresit , cred ca nu am masurat cum trebue pe pinul 17 este tensiunea de 5v.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări