Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Buna zicala colegu' @franzm:aplauze!

Cam asa merg treburile la noi,din pacate!  Pacat ca nu-s mai tinar, ca ,sincer, mi-as lua traista la spinare si m-as duce unde as vedea cu ochii. Oare merita, sa stai aici si sa-si bata joc de tine, toti pupincuristii, parvenitii ,hotii si analfabetii?:95

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Acum 14 ore, PINTI a spus:

Neaparat case fiscale din astea noi.

Ce folos, infrastructura corespunzatoare (reteaua) asteapta implementarea ANAF-ului! Chiar nu inteleg, daca exista metode moderne impotriva evaziunii aloc un buget pe masura. Tot se amana informatizarea si digitalizarea. Nu am auzit de niciun proces in care cineva sa fie acuzat ca programele achizitionate nu au fost folosite niciodata!

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Sharky a spus:

Ar trebui niste procese legate de costuri.

Multe au fost implementate la suprapret de firme fara experienta si rezultatul lasa de dorit.

Sunt constient de asta dar cred ca s-ar putea modifica procedurile privind achizitiile atunci cand este vorba de stat iar cei care participa la validarea achizitionarilor sa raspunda cu capu'! Este cam aceeasi situatie in care o firma de stat are propriul aparat juridic dar apeleaza la avocati din exterior in cazul unui proces.

Link spre comentariu

Cand a facut Ciolos un inceput de platforme online in timp relativ rapid (raportat la scara proiectului) si cu un pret corect lumea l-a injurat. Iar in cazul ala statul a cam organizat treaba.
Cand face ghita, aia e ok, nimeni nu comenteaza nimic, desi merge ca dracu, la banii aia.

Link spre comentariu
4 hours ago, gica70 said:

Ce folos, infrastructura corespunzatoare (reteaua) asteapta implementarea ANAF-ului! Chiar nu inteleg, daca exista metode moderne impotriva evaziunii aloc un buget pe masura. Tot se amana informatizarea si digitalizarea. Nu am auzit de niciun proces in care cineva sa fie acuzat ca programele achizitionate nu au fost folosite niciodata!

Am inteles ca porcaria asta de anaf va implementa sistemul online pentru casele de marcat peste 2 ani.

Au obligat lumea sa cumpere noile case de marcat (cea mai ieftina e 1000 lei) si ei nu au fost in stare sa isi faca sistemul. Oare a cui o fi fost afacerea asta cu casele de marcat?

Editat de maxente
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 4 minute, maxente a spus:

Am inteles ca porcaria asta de anaf va implementa sistemul online pentru casele de marcat peste 2 ani.

Au obligat lumea sa cumpere noile case de marcat (cea mai ieftina e 1000 lei) si ei nu au fost in stare sa isi faca sistemul. Oare a cui o fi fost afacerea asta cu casele de marcat ?

Azi am fiscalizat o casă de marcat, pentru bunker, să dau bon omului pe amp sau depanari, trebuie să descarc lunar un raport pe un stick, acel stik îl dau contabilul și mai departe îl trimite electronic la ANAF. 

IMG_20190319_124816.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări