Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Acum 2 ore, validae a spus:

Mulțumesc, nu intenționam să fac publică chestia asta, dar dacă ,,mareșalul,, a avut mâncărici la ,,dește,, ......am zis să-l anunț că n-are treabă moderarea cu aniversarea.

Să nu deturnăm totuși discuția.....ȘÎ EU

La multi ani si multa sanatate si eu iti urez!

Link spre comentariu
19 hours ago, Thunderer2018 said:

Totusi, nemultumirea acelui nene moldovean este indreptatita. Chiar daca triseaza in prezentarea faptelor (vezi mai sus). Scopul scuza mijloacele, si sunt de acord cu el. 

@Marian, asa mi-am incheiat postarea. Cred ca e clar ca nu ma impiedic de tehnicalitati.

Insa, cum ma stii, am vrut sa fac o clarificare tehnica. Suma anuntata de moldovean nu trebuie luata ca unitate de masura, caci nu este.

Dezvoltarea infrastructurilor unei tari este calea spre dezvoltare. Multi de la "stapanire" au interes ca tara sa nu se dezvolte. Ca ei sa poata deturna fonduri (furt la limita legalitatii - pleonasm :rade:) in liniste.

Link spre comentariu

Macar daca cele facute, ar fi decente, ai spune, ok, pas cu pas se rezolva ceva. Dar, nu au statii peco, nu au parazapezi, nu exista panouri fonice, majoritatea iesirilor se termina in semafoare, separatoarele de sens sunt destul de periculoase (bare metalice sau borduri de ciment inalte, foarte aproape de banda de rulaj), lipsa banda de urgenta, e foarte ingusta sau in cel mai bun caz au o banda neasfaltata, dar cu pietris, sistemul de plata este greoi (nu exista plata automata la trecere).

Link spre comentariu

hai ca is decente pt ce trafic e pe ele. Ce sa le utilezi cu tot ce trebuie cand de fapt multe dinte ele nu duc niciunde.

De ar termina odata partea de dupa Deva, sa fie legat Sibiul de Europa, n-ar fi rau.

Ca valea Oltului, sa fim seriosi, aia o prindem la pensie finalizata.

Nu vad ce va revoltati ca au plecat utilajele. Pai e gata lucrarea, ce mai vreti. Ia uite cate benzi are. Tovarasu gica ar fi incantat.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Sharky a spus:

Tovarasu gica ar fi incantat.

Tot raul spre bine, aeroportul din Iasi a avut o dezvoltare exploziva. Urmeaza si un terminal cargo.https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiF2YqEg4vhAhUmMuwKHWubD2QQFjAAegQIChAB&url=https%3A%2F%2Fwww.bzi.ro%2Fcinci-milioane-euro-pentru-un-terminal-cargo-la-aeroportul-iasi-597433&usg=AOvVaw3rKQWiWI_fYvtaNsZR1w--

Acum 11 ore, okean a spus:

Una " proaspîtî "...pe centura Bacaului 

s-a lucrat doar pe 15 martie acum e pustiu si nici cucii nu mai canta !

centura-bacaului.jpg

Pai nu vezi ca vine ploaia?!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări