Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Eu am crezut initial ca esti ironic, dar ce pot spune este ca am vazut un reportaj unde oamenii isi exprimau nemultumirea pentru ca nu puteau sa intre cu propriile masini in garajele lor. Or fi si astea niste manipulari dar dupa cum arata omu' cred ca nu oricine se apoate apropia de dansu'!

Editat de gica70
Link spre comentariu

Si gasesti asta ceva anormal? E totusi presedinte, nu chiar toti boschetarii si descreieratii pot face orice in preajma lui.Cat despre aia cu garajul, sunt sigur ca s-a prezentat ceva rupt din context.Nu vad ce treaba are coloana oficiala cu un garaj, daca nu e in calea ei timp de cateva minute cat se deplaseaza prin zona.Cum ar fi sa opreasca coloana oficiala ca sa intre un nene cu masina in garajul lui ?!

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Gica tu auzi ca ala din poza nu-i mandachi?

La fel de mincinosi au fost pesedistii si pesedetv si la poza aia cu Kovesi in presupusa crama unde nu stiu ce facea, si s-a dovedit un fals penibil.

Dar voi pesedistii vedeti conspiratie in orice...

Au fost nenumarate situatii documentate si prezentate la tv in mandatul asta al lui Iohannis in care presedintele s-a "pierdut" in multime, nu vad ce D-zeu poate fi rau in a-si face o poza la munte alaturi de niste turisti... Te-ai gandit ca poate inainte de asta acei turisti au cerut voie si au fost verificati de spp-isti? 

Sigur ca nu... pentru voi orice este impotriva voastra este rau si malefic si conspiratie...

Link spre comentariu

Ce va pierdeti vremea cu asta? Nu inteleg. Are sau nu romania autostrazi? E protestu intemeiat sau nu?

Ultima data cand m am uitat pe harta nu pot sa ajung intre 2 orase mai indepartate pe autostrada. S a schimbat ceva?

Domnu gica are macar carnet? Sau a trecut de ideea de raționalizarea benzinei?

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Acum 4 minute, Marian a spus:

Si asta ce vrea sa fie? Argument? Insulta? Replica peiorativa?

Ca nu ma prind...

De ce sa te jignesc? Aici inseamna minciunica!

Acum 3 minute, Sharky a spus:

Domnu gica are macar carnet?

Am avut, de PNL nu de PCR!

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Marian a spus:

Minciuna pe naiba!
Am pus o intrebare si am oferit si ceva variante de raspuns, puteai alege una sau pe niciuna, in schimb raspunzi defensiv si acuzativ...

Formidabil :rade:

Adica imi dai tu variante si eu sa aleg, manipulatorule! Ma mir ca nu stii vorba aceea! Cica era odata un povestitor si tot zicea, si tot zicea, uite-asa o barba avea!

Acum 1 minut, DjLeco a spus:

Inca nu l-a inchis Vali? :85

Inca nu ne-am luat de barbi!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări