Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

3 minutes ago, gica70 said:

Acelasi lucru doream si eu dar..nu are importanta.

Vorbesti despre cazul asta concret sau la modul general?

Sau cumva simti nevoia sa ai o replica si un ultim cuvant la orice?

Ca daca ultima varianta este cea valabila, ma ofer voluntar sa-ti fac placerea asta.

Ca oricum nu-i o placere sa incerci sa rationalizezi cu sustinatorul unui regim corupt si totalitar.

Link spre comentariu

corúpt2, ~ă a [At: STAMATI, D. / V: conr~, ~úmp~ / Pl: ~pți, ~e / E: corupe] 1 (Înv; d. alimente) Alterat2. 2 (Înv) Care și-a pierdut caracterul originar. 3 (Înv) Care și-a pierdut destinația inițială. 4 (Înv; d. cuvinte) Greșit. 5 (Înv; d.cuvinte) Deformat. 6 (D. oameni) Care și-a pierdut integritatea morală Si: depravat, pervertit. 7 Mituit2.

Oare a fost vreunu basma curata la inceput  asta e intrebarea corecta, sau au devenit corupti, coruptia principala vine dupa setea de putere, apoi bani etc! 

Oare cati sunt dornici sa ajunga sus doar ca ajute!? 

Link spre comentariu

Pai tinand cont ca intr-o forma sau alta, sub o denumire sau alta, pesedeul au avut fraiele in majoritatea celor 30 de ani din 89 incoace, niciunul.

PS: Interesant argument, nu este relevant ca cei de acum sunt corupti, important este ca cei dinaintea lor au fost asa.

Cu alte cuvinte, daca ala fura eu de ce n-am dreptul sa o fac.

Bun asa, excelenta viziune :)

PS: Hai mandachi in politica :rade:

Link spre comentariu

Dume de 2 lei. Omul spune ca e nasol fara autostrazi. Lumea pt asta a protestat. Sa inteleg ca ele exista, au fost facute in timp record si la un pret corect?

Lasa tu politica si alte povesti.

Sau spui ca e ok ca nu avem? Sau ca omul nu are dreptate ca romania e plina de autostrazi?

Cu poza aia ce e? S au sa nu imi spui ca asta inseamna ca e in politica ca si o facut selfie pe un varf de munte cu presedintele.

Link spre comentariu
Acum 25 minute, gica70 a spus:

Nu m-am putut abtine, dar se poate sa fie ceva cu "pixelul" albastru!

Am facut niste "investigatii', poza asta este decupata dintr-o alta mai mare, cu mai multe persoane, turisti, aflati la munte.

Editat de gica70
Link spre comentariu

Se vedea dupa echipament ca e la munte.

Altii se intalnesc cu el pe strada, pe avion isi fac poze ca asa e la moda sa pui selfie.

Nu inseamna nimic, dar evident niste oameni mai saraci cu duhul pun botul.

Intre timp tara tot nu are autostrazi iar cele care se incep sunt fara bani europeni . Avem bani destui nu avem nevoie de banii lor, plus sunt mai greu de furat. Dar mai important e ca unii se revolta.

Editat de Sharky
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări