Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 nu ii votezi p'astia ii votezi p'ailalti, nu au fost s'aia candva la putere? Nu mai votezi cu niciunu' tot iese altu', ii doare-n... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Dar decat sa ma tepuiasca unii de 2 ori la rand, parca ma simt razbunat sa ii mai pun si eu cu dintii in gard o tura. Sa mai stea si fara cutit si furculita in mana. Mai mananca si ei ce cade pe jos. Le vine randul si urmatorilor daca fac la fel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Aiurea Se bat toti pe același ciolan Link spre comentariu
okean Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) Era un banc (sau nu) ...politicienii sunt ca porumbeii, cand au nevoie de tine iti mananca din palma, nu au nevoie ... ti se caca in cap ! Editat Martie 16, 2019 de okean Link spre comentariu
core Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Demersul, desi pare hilar la prima vedere, sau cel putin asa cred ca a fost si conceput, are mare impact de propagare, si este o palma data celor de la Bucuresti, care in atatia ani au construit bucati de autostrada, in Muntenia si Transilvania, dar in Moldova ioc, nici macar nu au inceput ceva. Palma va fi cu atat mai grea cu cat cei din Europa, vor afla ca o treime din ROmania nu are decat 1Km de autostrada. De asta probabil s-a si enervat Dragnea si a inceput sa jigneasca, dar cand se vor rasvrati, la vot, moldovenii, nu prea il vad bine la toamna. Link spre comentariu
blazeu Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) 28 minutes ago, okean said: Era un banc (sau nu) ...politicienii sunt ca porumbeii, cand au nevoie de tine iti mananca din palma, nu au nevoie ... ti se caca in cap ! Sau, politicienii sunt ca spermatozoizii: din sute de milioane, abia UNUL e(devine) OM.... Core: Nu 1 KM, ci 1m (UN METRU). Se vede ca TOATA clasa politica e PCR resapat, eventual ceva securisti acoperiti... Asa ca ceva rotire de <cadre> le va prinde bine la silueta.... Auzi, <oameni de afaceri>!! BiiiiiiiiiiiP! Editat Martie 16, 2019 de blazeu Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Politica e o coorva Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Acum 57 minute, maresaldeflota a spus: nu ii votezi p'astia ii votezi p'ailalti, nu au fost s'aia candva la putere? Nu mai votezi cu niciunu' tot iese altu', ii doare-n... Cu mentalitatea asta nu ieșim niciodată la liman , ai un spirit civic extraordinar de primitiv , pe oameni ca tine se bazează gruparea mafiotă , știi ce gândesc ei ?" Nu votează mareșalul ?! Ne bucurăm , votează ai noștri și le dam iar la temelie " Mareșale .... păcat de tinerețea ta ..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) Nici Oltenia nu are autostrada. Poate vor si astia. Pesedistii sunt alesi cu precadere de moldoveni si de olteni. Poate se desteapta si astia odata (oltenii si moldovenii, nu pesedistii). Editat Martie 16, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) Acum 8 minute, Director a spus: Nici Oltenia nu are autostrada. Poate vor si astia. Pesedisti sunt alesi cu precadere de moldoveni si de olteni. Poate se desteapta si astia odata. Pe dracu se deșteaptă , in Oltenia si Moldova sunt cele mai sărace județe , cei mai mulți asistați sociali . Dacă într-o comună face primarul si popa o strigare si adună asistații , le spune că dacă nu votează cu grupul mafiot ....nu mai văd ajutor social , ăia in prostia lor votează cu cine zice popa si primarul . Sincer ....eu sunt de acord cu CTP , numai că sunt si avocatul diavolului , in politică exista n oameni cu școala , deștepți , totuși și ei au facut rele sau sunt corupți , un exemplu .... Năstase Adrian .......este doar un exemplu ..... Editat Martie 16, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) Acum 18 minute, Faust2018 a spus: Cu mentalitatea asta nu ieșim niciodată la liman , ai un spirit civic extraordinar de primitiv , pe oameni ca tine se bazează gruparea mafiotă , știi ce gândesc ei ?" Nu votează mareșalul ?! Ne bucurăm , votează ai noștri și le dam iar la temelie " Mareșale .... păcat de tinerețea ta ..... Dă curiozitate pă cine ai votat daca mâine.... Da un singur exemplu de politician dupa 2000 bun de ceva Eu sunt mai budist din fire, si ca sa iti raspund, nu ei sunt problema ci noi ceilalti pentru ca le-am permis asta! Si afară sunt corupti pana in maduva oaselor, da sunt mai ascunși si cat de cat mai fac ceva, la politicieni ma refer in schimb celelalte structuri ale statului sunt curate in schimb la noi începând de la gradinita! Eu m-am saturat nu ii votez peastia in schimb ii bag pe ailalti la ciolan, cand o sa vad pe unu curat si dornic de ceva o sa il votez pana atunci... Pe cine sa votez pe Ciolos bautoru de urina lui Bivo!? Editat Martie 16, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Acum 7 minute, maresaldeflota a spus: Dă curiozitate pă cine ai votat daca mâine.... Da un singur exemplu de politician dupa 2000 bun de ceva Eu sunt mai budist din fire, si ca sa iti raspund, nu ei sunt problema ci noi ceilalti pentru ca le-am permis asta! Si afară sunt corupti pana in maduva oaselor, da sunt mai ascunși si cat de cat mai fac ceva, la politicieni ma refer in schimb celelalte structuri ale statului sunt curate in schimb la noi începând de la gradinita! Cioloș & guvernul tehnocrat Dan Barna Vlad Voiculescu Florin Cițu Sorina Crețu Emil Constantinescu Chiar acum, Faust2018 a spus: Cioloș & guvernul tehnocrat Dan Barna Vlad Voiculescu Florin Cițu Sorina Crețu Emil Constantinescu " nu ei sunt problema ci noi ceilalti pentru ca le-am permis asta! " Asta este ! Nu votezi.....le permiți ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) Dintre toti... Corina Cretu Din trecut, pacat ca au fost prea batrani, de Ratiu si Regele Mihai fac referire. Asta cu votatul e ca e cam mica oferta asta e problema principala si faptul ca aproape toti sunt o apa si un pamant, si aia 2, 3 cqre ar merita nu au sanse de ei! Editat Martie 16, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Acum 40 minute, maresaldeflota a spus: Dintre toti... Corina Cretu Din trecut, pacat ca au fost prea batrani, de Ratiu si Regele Mihai fac referire. Asta cu votatul e ca e cam mica oferta asta e problema principala si faptul ca aproape toti sunt o apa si un pamant, si aia 2, 3 cqre ar merita nu au sanse de ei! Știi care este cea mai mare problemă ? Pragul prea mare pentru a intra in parlament o grupare politică , dacă pragul electoral ar fi de 5..7% ar intra mai multe grupări politice in parlament ,nu numai dinozauri cu peste 20% , partidele așa zise mai ....nu au nici un interes să se reducă pragul electoral .Legile au fost facute in așa fel incat să avantajeze unele grupări politice in detrimentul altora . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 (editat) 1 hour ago, Faust2018 said: Știi care este cea mai mare problemă ? Pragul prea mare pentru a intra in parlament o grupare politică , dacă pragul electoral ar fi de 5..7% ar intra mai multe grupări politice in parlament ,nu numai dinozauri cu peste 20% , partidele așa zise mai ....nu au nici un interes să se reducă pragul electoral .Legile au fost facute in așa fel incat să avantajeze unele grupări politice in detrimentul altora . Foarte corect! Like! Editat Martie 16, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate