Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

9 hours ago, petreelectronic said:

Aici ar trebui ca niste institutii sa-si faca treaba

Aham, institutii precum ministerul finantelor care sa aloce fondurile, ministerul de transporturi care sa puna proiecte la punct si sa aloce contractele prin licitatie, etc...

La asta te refereai, nu-i asa? Ca doar de ele depind constructia de otostrazi :)

Editat de Marian
Link spre comentariu
9 hours ago, Sharky said:

autostrada comarnic, ce sa zic, cea mai importanta.

O lalaiala in stil maxim. Las ca se face in parteneriat public privat.

Vestu nu ne lasa sa facem in scimb la studii de fezabilitate suntem campioni.

Ca si centura  Bacaului, care era intarziata 10 ani in 2014 ! Suntem in 2019 putina figuratie nu strica, ca deh, sunt alegeri :57

Articol numai pentru cei " pierduti " https://www.bacau.net/soseaua-de-centura-a-bacaului-de-10-ani-doar-pe-hartie-peste-5-milioane-de-euro-cheltuite-cu-studii-si-proiecte/

Link spre comentariu
1 oră în urmă, okean a spus:

Ca si centura  Bacaului, care era intarziata 10 ani in 2014 ! Suntem in 2019 putina figuratie nu strica, ca deh, sunt alegeri :57

Trăiască Băse si ale lui legi-instituții antifraudă ...așa a reușit să pună totul pe butuci!

Acum nimic nu se face fără acordul tuturor ”câinilor” care au interese în zonă!

Dacă unii nu-și primește halca face repede contestație ...și urlă că au fost ”furați”...

Vai de capul nostru...suntem sclavii propriei noastre prostii !

Toți vor să ia câte o bucată din stârvul ăsta, numit România!

Link spre comentariu

:57Sa vezi interesul nato cand i-o apuca pe rusi damblaua, daca nu erau aproape de noi aia din vest si noi aproape de rusi mai vedeam noi scut si trupe, oricum fug repede, ca le e frica de vreo intercontinentala:rzb

Link spre comentariu

E suficient faptul că Bechtel s-a pretat la așa ceva ...asta spune exact ce interese au ”binefăcătorii” noștrii actuali!

Să-mi mai spună mie unii, că nimeni nu ne  vrea răul!! ...toți vor să ne facă ”bine” ...dacă nu vrem, ne vor face „bine„ cu sila!!!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu

Sa invatam sa "vorbeste Romaneste"...zic:

34 minutes ago, elmar said:

Dacă unii nu-și primește

In Limba Romana se scrie:

"Daca unii nu-si primesc ( "ei-unii" adica plural ) "

34 minutes ago, elmar said:

face repede contestație

Corect este:
"fac ( "ei-unii" adica plural ) repede contestatie"

Nu cred ca gresesc daca spun ca esti utilizatorul cu cele mai multe greseli elementare de gramatica.

Asta pentru ca esti printre cei mai activi la bodega, te bagi in seama neintrebat peste tot si repeti aceleasi greseli iar si iar, in ciuda corectiilor.

Cu alte cuvinte nu stii gramatica si te doare la basca de asta...

In alta ordine de idei, pana ca individul ala ( care temporar ocupa postul de ministru al transporturilor ) sa nascoceasca tampenia asta cu statul paralel e vinovat de lipsa de autostrazi, n-a pomenit nimeni de asta. 

Tu nu faci decat sa repeti cuvant cu cuvant declaratia acelui personaj, ceea ce probabil este normal dat fiind faptul ca vezi doar ceea ce latrina 3 iti spune sa vezi.

Declaratia aia e nimic altceva decat retorica pesedista, tipica, toti sunt vinovati pana la cer, numai ei sunt sfinti.

Adica ei au dorit dintotdeauna sa faca autostrazi si cai ferate si...si mama lor de 3km de cale ferata pana la Aeroport in capitala ( ca nu se satura de studii de prefezabilitate si fezabilitate )...

Au vrut sa faca spitalele alea regionale si altele dar nenorocitul de stat paralel si serie si perpendicular pur si simplu nu i-a lasat ma, nesimtitii ce sunt, firar el soros sa fie ca are interese sa tina tara subdezvoltata... 

Doamne fereste de atata prostie ce-i in capul vostru al sustinatorilor pesedeului!
Voi nu vedeti cat isi bat ei joc de voi?

Voi chiar credeti ca ei cred ceea ce spun???

Sunteti atat de naivi?!
Bai, sunt politicieni mincinosi si corupti care nu se mai satura de furat, mai nou nu prea mai pot sa fure din proiecte de infrastructura, si asta e unul dintre principalele 2 motive pentru lipsa de investitii. Celalalt este atat de evident incat scoate ochii oricui are macar un neuron liber, lipsa de bani, e cat se poate de simplu, au marit din pix salarii si pensii - in special alea speciale ( nu cred ca sunt prea multe tari cu PIB-ul nostru in care demnitarii sa aiba venituri atat de nesimtite ), de unde mama dracu bani de infrastructura cand ei se inprumuta lunar ca sa plateasca pensii si salarii la bugetari?  

Doar nu vreti sa-si asume lipsurile?

Cum sa spuna ei vreodata ceva in genul "da, aici am esuat, am gresit, vom corecta".

N-o sa auziti in veci asta de la pesedeu!

Daca Doamne ajuta la anul scapam de ei atunci ar trebui minim 10 ani sa se repare ceea ce ei au facut varza!

Editat de Marian
Link spre comentariu

De,, bine cu sila,, avem exemplul Serbia, renunțati la președinte ca de nu va bombardam pe toti si copii si femei daramam biserici etc, da pe ,, olandeji,  nu ii mai trage nimeni la raspundere, io,, nu am inteles,, de ce nu  l-au executat doar pe el!? 

Aia democrati si necorupti și-au tras si ei niate comisioane cam babane cei drept.Si au facut asa si cu altii. 

Nu am inteles faza cu bisericile, ei aia crestini, cand ma gandesc la raportul ala in care suntem mentionati ca fiind ortodocsi deci e ceva rau, pe urma toata avalansa prin mass-media cu stim noi cu ce! :88:88 si altele 

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Marian a spus:

Sa invatam sa "vorbeste Romaneste"...zic:

Nu cred ca gresesc daca spun ca esti utilizatorul cu cele mai multe greseli elementare de gramatica.

Da dragă...o să ajungi să fii ”profesor de română” pe acest forum!

Felicitări!!!:rade::rade:

Link spre comentariu
Acum 25 minute, Marian a spus:

N-o să auziți în veci de la nici un politician...poate ai vrut să spui!?

Dacă ai iluzia că vor veni unii corecți ...te amăgești singur ...ăștia suntem noi ...politica(politicienii) e(sunt) oglinda noastră, ca societate!

Acum 6 minute, maresaldeflota a spus:

Ps nu mai pune doi dai sa rada ori pui unu ori mai multi, pare prea G. :57

E lasă ...de data asta, n-o să mor de prea multe detalii, ca alții!!:mort:85

Editat de elmar
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

Bai, sunt politicieni mincinosi si corupti care nu se mai satura de furat, mai nou nu prea mai pot sa fure din proiecte de infrastructura, si asta e unul dintre principalele 2 motive pentru lipsa de investitii. Celalalt este atat de evident incat scoate ochii oricui are macar un neuron liber, lipsa de bani, e cat se poate de simplu, au marit din pix salarii si pensii - in special alea speciale ( nu cred ca sunt prea multe tari cu PIB-ul nostru in care demnitarii sa aiba venituri atat de nesimtite ), de unde mama dracu bani de infrastructura cand ei se inprumuta lunar ca sa plateasca pensii si salarii la bugetari?  

Doar nu vreti sa-si asume lipsurile?

Cum sa spuna ei vreodata ceva in genul "da, aici am esuat, am gresit, vom corecta".

Apelativul "bai" ma indeamna sa cred ca esti..nu iti face cinste, pacat! Da, chiar am auzit ca niste ordonante nu sunt ok si ca se vor consulta si le vor schimba , am inteles deasemenea ca negocierile au inceput. De unde bani, aceeasi intrebare pe care multi liberali (culmea) si-o pun! Pai din cresterea economica, din colectari mai bune, din retinerea la sursa a taxelor, din micsorarea TVA-ului care a marit numarul platitorilor, din marirea consumului, din banii presedintelui care, am inteles, a platit cei 320000 de euro datorati statului, din executarea hotilor (sic!) de catre ANAF etc. Tu zici ca nu sunt bani, dar cea mai buna dovada este ca s-a furat atata si statul nostru roman nu a dat, inca, faliment! Iata o stire foarte interesanta, cand este vorba despre Romania, apar mai mereu situatii inedite si unice:"În urmă cu două săptămâni, guvernul a avut ideea de a contesta decizia ce părea iminentă. Procedura a fost acceptată și iată că, la sfârșitul săptămânii trecute, a dat roade. S&P nu a mai redus perspectiva de rating a României aferent datoriei guvernamentale." Ce sa credem?! Sa ne uitam si aici: cele mai indatorate tari "Cel mai scăzut nivel al datoriei guvernamentale ca raport din PIB în primul trimestru din 2018 s-a înregistrat în Estonia (8,7%), Luxemburg (22,2%), Bulgaria (24,1%) şi România (34,4%), iar cel mai ridicat nivel în Grecia (180,4%), Italia (133,4%) şi Portugalia (126,4%)." Situatie din iulie 2018. Este adevarat ca avem deficit mare dar sa nu uitam, ca tari precum Spania, Italia, Franta, Portugalia au avut deficite peste 4 la suta dar asa s-au dezvoltat iar noi ne-am asumat acel 3 la suta si care a fost respectat pana acum.Merita sa mai mentionez ca datoria publica a inceput sa scada.https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjC69aAn5DhAhUklIsKHQ8HCCcQFjAGegQICRAB&url=http%3A%2F%2Fincont.stirileprotv.ro%2Fcredite-si-economii%2Fromania-intre-tarile-cu-cea-mai-mica-datorie-guvernamentala-din-ue-care-sunt-cele-mai-indatorate-tari.html&usg=AOvVaw1L8WK9tNrqzvfappYul0Ak A innebunit lupu', ce mai! Un protest la indemana oricui!https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjL9I6koZDhAhV3ILkGHbc2An4QFjALegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Factualitate%2Feducatie%2Fprotest-la-simulare-evaluarea-nationala-2019-elevii-sa-dea-foaia-goala-1095796&usg=AOvVaw1lfmwiLPnySCzkYMsi7_AR O analiza interesanta am gasit pe aici:

Crestere economica UE deficite UE.jpg

Editat de gica70
Link spre comentariu

Sarbii au fost usa de biserica.
N-au omorat nici un bosniac, nici un albanez.
Croatii cand au vrut sa se separe, sarbii au fost de acord, le-au urat succes.
Sarbii nu au avut nici o vina bag seama, au stat cuminti.
Nici vorba sa trimita trupe, fie si ele paramilitare sa-i casapeasca pe cei care vor sa isi vada de treaba lor.

NOOOOOOT!

Legat de datorie si dezvoltare, daca erau numai cifre era una, dar sa te pregatesti pt furturi e alta.
Plus vine recesiunea in cativa ani, sa vedeti acolo nasoale. Pana acum a mers bine.

Link spre comentariu

Da ...hai să-i întrebăm cât de sfinți au fost englezii cu irlandezii de nord, spaniolii cu catalunezii sau bascii !?

Acolo n-a exista interesul de scindare a acelor tării! Sârbii au fost ”lucrați” de unguri în primul rând și alți vecini cu gânduri expansioniste!

Așa că noi (deocamdată) să zicem mersi că n-am căzut în plasă! Dar, dacă nu ținem ochii foarte bine deschiși ...vom avea aceeași soartă!

Deja se lucrează la un ”scenariu”...ungurii ”sponsorizează”la greu ....pe toți care le îndeplinesc planul!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări