Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Care, șmecherul ala care a făcut circ???! Noooo, nu are nici o șansă, doar Noi, adică Dragnea și PSD construiesc autostrăzi, adică pot fi aleși.

Cuvîntarea lui Dragnea arată un lucru clar: încep să se teama!

Editat de icar
Link spre comentariu

Cred ca desi il displac pe tariceanu e singuru care a avut dreptate,,, vorba aia gura pacatosului...,, toti toate partidele poarta vina, adica toata clasa politica care e formata in mare parte 95 la suta din... oameni de afaceri, :rade:

Link spre comentariu
Acum 4 minute, icar a spus:

Cuvîntarea lui Dragnea arată un lucru clar: încep să se teama!

M-as bucura sa fie asa, dar tare ma indoiesc. Prea au acaparat in tara punctele cheie...chiar daca la alegeri nu mai ies, si cred ca nu mai ies, le raman oamenii plantati peste tot. Daca incerci sa scapi de ei, sa vezi panarama cu persecutii politice, ce-or sa mai tipe.

Link spre comentariu
Acum 6 minute, dorian 70 a spus:

Domnule la asta m-am gândit şi eu, înainte de a deschide subiectul...

E sâmbăta, e ploaie, stau cu faţa la pc...

E vreme de beut, sau de facut copii, asa ziceau cei mai in varsta, cand eram copil!

Acum, cu atatea posibilitati tehnologice, variantele  sunt nenumarate.

Sa aveti o zi buna!

Link spre comentariu

Daca voi credeti ca poti construi 1m de strada (nu autostrada) cu doar 4000, apoi e clar ca nu aveti idee cat costa mobilizarea unor utilaje care sa transporte, toarne si compacteze beton/bitum/etc. Cu 4000 nici nu ies din curtea constructorului, daramite sa si execute 1m de strada.

Ce a facut nenea ala acolo este "vopsirea" pamantului cu bitum (asfalt). 

Totusi, nemultumirea acelui nene moldovean este indreptatita. Chiar daca triseaza in prezentarea faptelor (vezi mai sus). Scopul scuza mijloacele, si sunt de acord cu el. 

LE: aia 4000 pot fi orice USD, EUR, £...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări