Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru SSB 10.7 MHz in scara

yo3fhm

Postări Recomandate

Sigur ca merg si de 10Mhz (cu problema cunoscuta la receptionarea benzii de 10Mhz), fiecare foloseste cristale pe frecventa dorita, conditia este sa aiba zeci/sute de bucati din care sa poata sorta! Eu folosesc de 9Mhz, aceasta valoare putind fi folosita cu un singur VFO de 5-5,5Mhz si un singur BFO la utilizarea in benzile de 20 si 40m.

Link spre comentariu
1 hour ago, Marele Savant said:

Sigur ca merg si de 10Mhz (cu problema cunoscuta la receptionarea benzii de 10Mhz), fiecare foloseste cristale pe frecventa dorita, conditia este sa aiba zeci/sute de bucati din care sa poata sorta! Eu folosesc de 9Mhz, aceasta valoare putind fi folosita cu un singur VFO de 5-5,5Mhz si un singur BFO la utilizarea in benzile de 20 si 40m.

80 si 20m care va sa zica....

Link spre comentariu

80, desigur! nu imi explic cum am putut scrie 40, oricum toti cei interesati stiu deja despre ce este vorba!

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Stiu ca e topicul e vechi si au trecut 100 de ani, dar poate e de folos daca vrei sa vezi ceva rapid si nu gasesti VNA-ul prin sertare, hi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări