Vizitator cessare Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Am achizitionat o lampa si la primirea coletului am observat ca nu am alimentatorul de curent ,ce imi recomandati sa cumpar , Am sunat la doua mag in Brasov dar nu au asa ceva .Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Returul produsului! Sau https://www.tme.eu/ro/details/gsc25b-1050/alimentatoare-tip-desktop/mean-well/ Link spre comentariu
Vizitator cessare Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Cablul din lampa nu il pot schimba si nu vad cum o pot mufa .Multumesc de rasp! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 (editat) Nu se poate desface cutiuta unde se afla intrerupatorul, e capsulat!? Editat Martie 15, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator cessare Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Sa inteleg ca acel adaptor are locas pt a introduce mufa, acea mufa este foarte subtire nu stiu exact dimensiunea dar am sa ma interesez,Multumesc frumos pt raspuns! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Sau desfaci, dezizolezi capetele ambelor mufe cu cutitul cuterul si legi firele comform polarizajului le izolezi cu autoadeziv! Link spre comentariu
Vizitator cessare Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Multumesc Frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum