shurubel Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 (editat) Am gasit si luat ,,de la niste unii''... utilajul..aparatul.. dracia asta. M'a atras ca.. nu stiu ce e si ce face... ...in domeniul auto- Poluarea? sau.. ce? https://imgur.com/tsOiXa6 https://imgur.com/jUi4dxP https://imgur.com/0DCS0P8 https://imgur.com/QkYC08d Editat Martie 15, 2019 de shurubel Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 (editat) UVA hand and pocket light for longwave radiation (365nm) with exceptionally high radiation power by means of a 180 Watt quartz lamp. Nu prea vad ce ai putea face cu ea, eventual doar sa verifici banii daca sunt falsi ori nu. P.S. Sa iti protejezi ochii cand lucrezi cu ea. Editat Martie 15, 2019 de RealAlex Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 Aoleoooo.. n'o fi dinaia cu care vad criminalistii urme de ,,probe biologice'' pe.. cearceafuri dupa viol???? Si trebuie ochelari speciali? Practic, lampa are vreo utilizare si in alte domenii???? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Da, ai ghicit. Practic se mai poate utiliza la tratamente cu UV, gen expunere pt realizarea de cablaje imprimate prin metoda foto, uscare vopseluri etc. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 "sterilizare" aer in incintele cu risc....spitale cabinete...sali de asteotare pacienti etc Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 22 minutes ago, sesebe said: Da, ai ghicit. Practic se mai poate utiliza la tratamente cu UV, gen expunere pt realizarea de cablaje imprimate prin metoda foto, uscare vopseluri etc. Adica numai chestii babane, de nefacut pentru mine. long story short, l'am luat degeaba, daca il probez si e functional, ar gasi un utilizator p'aci??? decat sa stea degeaba la mine.. mai bine sa=l foloseasca cineva... nu? 23 minutes ago, Eusebiu Angelescu said: "sterilizare" aer in incintele cu risc....spitale cabinete...sali de asteotare pacienti etc sterilizare microbi... dar nu ceva mai mare, gen tzantzari sau insecte de genul...nu? Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Gen capcana insecte?.....mai trebuie o colivie cu tensiune inalta. Deci nu cred ca se poate folosii pentru tantari/insecte. Colegii au sugerat mai sus ceva aplicatii.... Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 8 minutes ago, Eusebiu Angelescu said: Gen capcana insecte?.....mai trebuie o colivie cu tensiune inalta. Deci nu cred ca se poate folosii pentru tantari/insecte. Colegii au sugerat mai sus ceva aplicatii.... ..pentru mine.. fara aplicatie reala... Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Te poti face vanator de vampiri ... 1 Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 15 minutes ago, RealAlex said: Te poti face vanator de vampiri ... ...n'am timp de astea!!! las pe vr'un coleg cu experienta si doritor de faima!!!! Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Este o scula putin (mai mult ) periculoasa atat pt ochi cat si pt piele si drept urmare nu m-as juca cu ea. Link spre comentariu
shurubel Postat Martie 17, 2019 Autor Partajează Postat Martie 17, 2019 On 3/15/2019 at 12:39 PM, RealAlex said: Este o scula putin (mai mult ) periculoasa atat pt ochi cat si pt piele si drept urmare nu m-as juca cu ea. ..bine, nu pun in oki, dar trebuie sa am geam negru de la sudura?? ca la eclipsa de soare?? e bun la...bronzat?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum