Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare device- CE poate fi? e..auto?

shurubel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• shurubel

6

• RealAlex

3

• Eusebiu Angelescu

2

• sesebe

1

Top autori în acest subiect

UVA hand and pocket light for longwave radiation (365nm) with exceptionally high radiation power by means of a 180 Watt quartz lamp.

Nu prea vad ce ai putea face cu ea, eventual doar sa verifici banii daca sunt falsi ori nu.

P.S. Sa iti protejezi ochii cand lucrezi cu ea.

Editat de RealAlex
Link spre comentariu

Aoleoooo.. n'o fi dinaia cu care vad criminalistii urme de ,,probe biologice'' pe.. cearceafuri dupa viol????:56

Si trebuie ochelari speciali?

Practic, lampa are vreo utilizare si in alte domenii????

Link spre comentariu

Da, ai ghicit.

Practic se mai poate utiliza la tratamente cu UV, gen expunere pt realizarea de cablaje imprimate prin metoda foto, uscare vopseluri etc.

Link spre comentariu
22 minutes ago, sesebe said:

Da, ai ghicit.

Practic se mai poate utiliza la tratamente cu UV, gen expunere pt realizarea de cablaje imprimate prin metoda foto, uscare vopseluri etc.

Adica numai chestii babane, de nefacut pentru mine.

long story short, l'am luat degeaba, daca il probez si e functional, ar gasi un utilizator p'aci???

decat sa stea degeaba la mine.. mai bine sa=l foloseasca cineva... nu?

23 minutes ago, Eusebiu Angelescu said:

"sterilizare" aer in incintele cu risc....spitale cabinete...sali de asteotare pacienti etc

sterilizare microbi... dar nu ceva mai mare, gen tzantzari sau insecte de genul...nu?

Link spre comentariu

Gen capcana insecte?.....mai trebuie o colivie cu tensiune inalta. Deci nu cred ca se poate folosii pentru tantari/insecte. Colegii au sugerat mai sus ceva aplicatii....

Link spre comentariu
8 minutes ago, Eusebiu Angelescu said:

Gen capcana insecte?.....mai trebuie o colivie cu tensiune inalta. Deci nu cred ca se poate folosii pentru tantari/insecte. Colegii au sugerat mai sus ceva aplicatii....

..pentru mine.. fara aplicatie reala... 

Link spre comentariu
On 3/15/2019 at 12:39 PM, RealAlex said:

Este o scula putin (mai mult ) periculoasa atat pt ochi cat si pt piele si drept urmare nu m-as juca cu ea.

..bine, nu pun in oki, dar trebuie sa am geam negru de la sudura?? ca la eclipsa de soare??

e bun la...bronzat??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări