Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T-con T370XW02 VC CTRL BD ( 37T03-C01 )

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna seara tuturor. Inainte de a face pasul sa comand si sa inlocuiesc corectorul gamma, intreb. Nu sunt sigur ce corector gamma are acest T-con. Nu reusesc sa citesc ce scrie pe el deoarece este innegrit ( ars ). T-conul este cel de aici: https://www.ebay.it/itm/REPAIR-SERVICE-FOR-AUO-37T03-C01-55-37T03-C01-T370XW02-T-CON-INVERSE-COLORS-/111307219817

Intr-o alta ordine de idei, corectoarele gamma din familia AS15 sunt echivalente toate terminatiile intre ele?

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

13

• megabit

2

• horhogea

2

• profimex

2

Freaca bine cu alchol izopropilic pe integrat chiar daca acesta e ars, alcholul izopropilic are propietate pe linga a curata si albeste intens....si ai sa vezi si scrisul....

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Costica LCD a spus:

Freaca bine cu alchol izopropilic pe integrat chiar daca acesta e ars, alcholul izopropilic are propietate pe linga a curata si albeste intens....si ai sa vezi si scrisul....

Procedura care am aplicat-o si o aplic foarte des: am racait bine cu alchol izopropilic si apoi cu suflanta. De obicei prin aceasta procedura, intr-adevar, devine scrisul vizibil " de la o posta ", dar in cazul de fata nu se distinge nimic. Este " parlit " bine. Nu dispare negreala aia deloc.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
42 minutes ago, ROBEERT said:

Buna seara tuturor. Inainte de a face pasul sa comand si sa inlocuiesc corectorul gamma, intreb. Nu sunt sigur ce corector gamma are acest T-con. Nu reusesc sa citesc ce scrie pe el deoarece este innegrit ( ars ). T-conul este cel de aici: https://www.ebay.it/itm/REPAIR-SERVICE-FOR-AUO-37T03-C01-55-37T03-C01-T370XW02-T-CON-INVERSE-COLORS-/111307219817

Intr-o alta ordine de idei, corectoarele gamma din familia AS15 sunt echivalente toate terminatiile intre ele?

Multumesc.

Am avut acum cateva zIle la reparat un samsung LE37AA330 cu ecranuli alb, cu t-con T370HW02 VG si a fost defect AS19, care nu este achivalent cu AS15.

Link spre comentariu
Acum 34 minute, horhogea a spus:

Am avut acum cateva zIle la reparat un samsung LE37AA330 cu ecranuli alb, cu t-con T370HW02 VG si a fost defect AS19, care nu este achivalent cu AS15.

Apai sa-l ia naiba ca nu se distinge nimic de ars ce este. Am dat sa curat si cu alcool isopropilic, apoi am dat cu suflanta sperand ca se curata, dar tot nu se distinge ce scrie pe el.

P.S. Acest T-con care l-ati avut la reparat, era identic cu cel din poza din linkul pus de mine la inceputul topicului?

Link spre comentariu

Pune un strop de pasta termoconductoare   alba sau gri pe IC   si curata-l cu o carpa sau servetel. 

Ar trebui sa se "reliefeze"  marcajul.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Oricum, o sa caut datasheturile la AS19 si AS15 si vad pinii ( GND, alimentare, etc ). AS15 si AS19 nu sunt echivalente. Imposibil sa nu-l identific vazand datasheturile. 

Revin cu o completare: panelul este T370XW02  V.C

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
4 minutes ago, ROBEERT said:

Oricum, o sa caut datasheturile la AS19 si AS15 si vad pinii ( GND, alimentare, etc ). AS15 si AS19 nu sunt echivalente. Imposibil sa nu-l identific vazand datasheturile.

Robert, poza cu ticon-ul pe care ti-am trimis-o este din televizorul pe care l-am avut la reparat. Tcon-ul meu avea terminatia GV iar al tau are terminatia CV si din cauza asta piesele nu au aceeasi dispunere fizica pe placa. Daca te uiti in datashet-ri la AS15 si AS19 o sa vezi ca la pinii de alimentare se potrivesc in schimb la ceilalti pini sunt mici diferente. Poti sa incerci cu AS15, daca ai imagine proasta inseamna ca ramane varinta 2 cum am avut eu AS19, oricum tu decizi ca placa este in mainile tale si sunt sigur ca o rezolvi

P.S   AS15 si AS19 gasesti la superelectronic 2000 de acolo am cumparat eu si sunt ok.

Link spre comentariu
1 minute ago, horhogea said:

Robert, poza cu ticon-ul pe care ti-am trimis-o este din televizorul pe care l-am avut la reparat. Tcon-ul meu avea terminatia GV iar al tau are terminatia CV si din cauza asta piesele nu au aceeasi dispunere fizica pe placa. Daca te uiti in datashet-ri la AS15 si AS19 o sa vezi ca la pinii de alimentare se potrivesc in schimb la ceilalti pini sunt mici diferente. Poti sa incerci cu AS15, daca ai imagine proasta inseamna ca ramane varinta 2 cum am avut eu AS19, oricum tu decizi ca placa este in mainile tale si sunt sigur ca o rezolvi

P.S   AS15 si AS19 gasesti la superelectronic 2000 de acolo am cumparat eu si sunt ok.

sau puteti comanda de pe ebay la 5$ 10 bucati sau la 15$ 30 buc si aveti tot anul

Link spre comentariu
Acum 5 minute, horhogea a spus:

Acum 3 minute, profimex a spus:

sau puteti comanda de pe ebay la 5$ 10 bucati sau la 15$ 30 buc si aveti tot anul

Eu cumpar de la colegul Cristronic ( Cristea Costel ) de la Mizil. Mereu am luat de la dansul si au fost OK. No comment in privinta calitatii.

Link spre comentariu
Just now, ROBEERT said:

Eu cumpar de la colegul Cristronic ( Cristea Costel ) de la Mizil. Mereu am luat de la dansul si au fost OK. No comment in privinta calitatii.

probabil majoritatea care vand in romania sunt aduse tot din china asa ca daca puteti da sub 1 leu pe bucata  dc ati da 15 lei in tara .

Si eu comandam de la aswo inainte cu 35 lei bucata si nu e nici o diferenta fata de cele 50 comandate la 1$ nu a venit nici unul inapoi

Link spre comentariu
Acum 2 ore, megabit a spus:

Este AS15-F, sau U .

image.png.a76f68ebe8e5184cccc728adf1775dda.png

Multumesc. Banuiesc ca acest AS15U este echivalent cu AS15F si cu AS15G.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu

... si cu altele : 

AS15F NF equivalent- AS15-D – AS15-E - AS15-G = EC5575 - AS15-U - AS15-H - AS15-HF – AS15-HG - AS15-HU - AS15 – IFT - RM5101 - AAT7200 - SL1015I ... HX8915-A

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări