Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AT89S51

emy_dx

Postări Recomandate

Buna seara.

Am o problema pe care eu nu o inteleg.Cu speranta ca cineva cu experienta in microcontrolere ma poate ajuta.

Am o trapa de imbarcare porumbei de la un prieten in care se afla acest controller.Respectivul mi-a adus doua trape una care functioneaza si cealalta  care nu functioneaza(nu o vede ca senzor ceasul Tauris).Am schimbat flash-ul de pe cea buna pe cea defecta,surpriza,functioneaza si cea defecta.Am zis ca e simplu,copiez de pe flash-ul bun si pun binul pe un controller nou.Ce sa vezi:am dat read si pe el nu se afla nimic FF,am dat verificare daca este blank si intr-adevar zice ca e blank.Curios este ca nu vrea sa functioneze cu un controller nou/blank.

Undeva cred ca gresesc dar nu stiu unde.

Programatorul este BeeProg2

Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• emy_dx

2

• modoran

1

Zile populare

Ciudat,flash-ul din ceas nu este protejat si este aceeasi serie ,pot sa-l citesc si sa-l scriu,curios ca au pus in trapa acest controller protejat si nu in ceas.

Editat de emy_dx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări