emy_dx Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Buna seara. Am o problema pe care eu nu o inteleg.Cu speranta ca cineva cu experienta in microcontrolere ma poate ajuta. Am o trapa de imbarcare porumbei de la un prieten in care se afla acest controller.Respectivul mi-a adus doua trape una care functioneaza si cealalta care nu functioneaza(nu o vede ca senzor ceasul Tauris).Am schimbat flash-ul de pe cea buna pe cea defecta,surpriza,functioneaza si cea defecta.Am zis ca e simplu,copiez de pe flash-ul bun si pun binul pe un controller nou.Ce sa vezi:am dat read si pe el nu se afla nimic FF,am dat verificare daca este blank si intr-adevar zice ca e blank.Curios este ca nu vrea sa functioneze cu un controller nou/blank. Undeva cred ca gresesc dar nu stiu unde. Programatorul este BeeProg2 Va multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Nu gresesti nicaieri, procesorul e protejat la citire si nu ai ce sa-i faci, doar sa-l scrii poti ( daca ai softul original ). Link spre comentariu
emy_dx Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Ciudat,flash-ul din ceas nu este protejat si este aceeasi serie ,pot sa-l citesc si sa-l scriu,curios ca au pus in trapa acest controller protejat si nu in ceas. Editat Martie 14, 2019 de emy_dx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum