Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips PFL3008H12

enafelice

Postări Recomandate

Receptioneaza posturile tv  cu purici si pe banda C si pe banda S.Posturile digitale nu le receptioneaza.Sa fie selectorul sau o problema de  soft?

sursa 17 IPS19/P5  ;17IPS95S-1,display: VES315WNDS-01

Link spre comentariu
35 minutes ago, enafelice said:

Azi am veruficat codul placii si este asa cum am scris.Am facut un reflow dar degeaba

daca taiati capacul la selector o sa vedeti acolo un smd cu 16 pini nu am niciunul la indemana de va spun exact codul 99% de acolo provine defectul

Link spre comentariu
5 hours ago, cmj0791 said:

Ci-ul este MXL601 sau MXL661 

acela e problema daca aveti alta placa vestel cu acest tip de selector puteti incerca 

Link spre comentariu
La 14.03.2019 la 18:51, YO9IGS a spus:

Placa de baza 17IPS95S-1 nu exista, poate 17MB95S. Pentru inceput dati jos shield-ul metalic de deasupra selectorului si faceti un reflow

La 15.03.2019 la 11:30, enafelice a spus:

Azi am veruficat codul placii si este asa cum am scris.Am facut un reflow dar degeaba

poate ai verificat 95s-1 dar nu acolo este greseala - IPS este notatia pentru surse , 17MB este pentru placi de baza - MotherBoard

eu as cumpara un tv cu ecran spart si as inlocui si sursa si MB chiar daca nu este MB95

Link spre comentariu
Acum 6 ore, naetv a spus:

poate ai verificat 95s-1 dar nu acolo este greseala - IPS este notatia pentru surse , 17MB este pentru placi de baza - MotherBoard

eu as cumpara un tv cu ecran spart si as inlocui si sursa si MB chiar daca nu este MB95

daca omul sustine ca el a scris corect dar noi nu stim cu ce se mananga vestel atunci eu zic sa-l lasati sa se zbata pe uscat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări