Vizitator Mihai Creteanu Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Tv-ul nu raspunde la nici o comanda...Are imagine nu are sunet.nu schimba program, nu merge volum, meniu ...OSD , nimic .Decat on off. Aapare imaginea pe un program si atat. Am schimbat doua epromuri (ic 918 si ic 907 noi, goale) si nu mai mergea nici programul respectiv.Aparea pureci, insa comenzi sau OSD nimic, ca urmare am pus-o la loc pe a lui....ceva sugestii? schem e la link-ul de mai jos . Va multumesc... https://elektrotanya.com/lg_27lz5rv-zc_ch_ml-041d_sm.pdf/download.htm Editat Martie 14, 2019 de Mihai Creteanu Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Nu se autorescrie memoriile EPROM intotdeauna,va trebuie sigur fisierele binare plus un programator,urmeaza ca un coleg sa va ajute.Rabdare va recomand...! Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 stiu, dar nu trebuia sa mearga comenzile? sau OSD ceva?totusi... Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 (editat) Femeia goala merge, dar memoria goala nu intotdeauna. Ar fi trebuit, daca tot ati dat memoriile jos si inlocuite cu altele noi, sa fi copiat continutul lor si rescris pe memoriile noi. Cateodata merge. Editat Martie 15, 2019 de yokoono Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Rectific...OSD apare dar nu merge nici o comanda. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Acum 1 oră, yokoono a spus: Femeia goala merge, dar memoria goala nu intotdeauna. Nici Femeile goale nu merge intodeauna , ca au si ele o data pe luna si daca ai prins atunci sigur nu merge Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Martie 15, 2019 Partajează Postat Martie 15, 2019 Link spre comentariu
cmj0791 Postat Martie 16, 2019 Partajează Postat Martie 16, 2019 Deconectati mufa care merge la butoanele tactile. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 am facut asta.tot asa. Link spre comentariu
stefank Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 banuiesc ca ati incercat cu o telecomanda , si daca ce emite telecomanda este sesizat de receptorul IR.................. Link spre comentariu
Vizitator Mihai Creteanu Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 nu.nu are telecomanda.dar cred ca trebuia sa mearga si din butoane. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 Poate butoanele sunt dezactivate din meniu , gen protectie copii !! Link spre comentariu
stefank Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 până la schimbat zeci de softuri trebuia prima dată verificat cu telecomanda 1 Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 19, 2019 Partajează Postat Martie 19, 2019 Acum 21 minute, stefank a spus: până la schimbat zeci de softuri trebuia prima dată verificat cu telecomanda asa santem unii mai ,,sadici,, 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum