Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SN8P2714S la Genius SW-HF5.1 5000

florinmarinoiu

Postări Recomandate

Buna ziua.

la un sistem de sunet Genius SW-HF5.1 5000,dupa reparatie(final TDA7294 si cura de condensatori),am constatat functionarea defectoasa a lui SN8P2714-se incalzea excesiv,consuma 200mA,facea comenzile aiurea si la un moment dat se bloca.

Am cumparat din doua surse SN8P2714(prima oara am crezut ca microcontroler-ul este defect din fabrica)si nu functioneaza(nu face nimic,ca si cum placa CPU nu ar fi alimentata ).

Este posibil ca uC-ul sa fie blank?

Editat de florinmarinoiu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinmarinoiu

4

• sandocan75

1

• surubarila

1

• cimitavita

1

Top autori în acest subiect

Sanatate permanenta ! In asemenea cazuri proba sau inlocuirea microcontroler-ului se face cu unul recuperat dintr-un aparat identic si functional. Fabricantul chip-ului inscrie softul cerut de producatorul aparatului.

Link spre comentariu

in documentatia SN8P2714 se dau denumiri standard la pini ca la orice microcontroler, asa ca este blank. Microcontrolerul are ROM si deci, ai dreptul la o singura incarcare (presupunand ca faci rost de hex).

Link spre comentariu

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Am inteles.

Voi renunta la palca CPU si cea care comuta digital intrarile.

Sistemul va fi folosit doar pe o singura intrare,voi folosi doar boxele fata si bass-ul.

Mai vin cu o intrebare:unde leg intrarea de la canalul de bass?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări