florinmarinoiu Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 (editat) Buna ziua. la un sistem de sunet Genius SW-HF5.1 5000,dupa reparatie(final TDA7294 si cura de condensatori),am constatat functionarea defectoasa a lui SN8P2714-se incalzea excesiv,consuma 200mA,facea comenzile aiurea si la un moment dat se bloca. Am cumparat din doua surse SN8P2714(prima oara am crezut ca microcontroler-ul este defect din fabrica)si nu functioneaza(nu face nimic,ca si cum placa CPU nu ar fi alimentata ). Este posibil ca uC-ul sa fie blank? Editat Martie 14, 2019 de florinmarinoiu Link spre comentariu
sandocan75 Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 De la dl. Ilas ati luat procesorul ? Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 Unul de la Dl.Ilas si doua de la un magazin din Bucuresti. Toate fac acelasi lucru si din aceasta cauza m-am gandit ca ar trebui programate. Link spre comentariu
surubarila Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Sanatate permanenta ! In asemenea cazuri proba sau inlocuirea microcontroler-ului se face cu unul recuperat dintr-un aparat identic si functional. Fabricantul chip-ului inscrie softul cerut de producatorul aparatului. Link spre comentariu
cimitavita Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 in documentatia SN8P2714 se dau denumiri standard la pini ca la orice microcontroler, asa ca este blank. Microcontrolerul are ROM si deci, ai dreptul la o singura incarcare (presupunand ca faci rost de hex). Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 Deci banuiala mea incepe sa prinda contur. Poate are vreun coleg hex-ul si metoda de programare. Va multumesc pentru raspunsuri. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Nici pomeneala sa aiba cineva hexul, nici macar copiat dintr-un sistem functional. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Nici nu cred că poate fi citit. Link spre comentariu
florinmarinoiu Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Am inteles. Voi renunta la palca CPU si cea care comuta digital intrarile. Sistemul va fi folosit doar pe o singura intrare,voi folosi doar boxele fata si bass-ul. Mai vin cu o intrebare:unde leg intrarea de la canalul de bass? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum