Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pini mufa cablu

Miro

Postări Recomandate

Buna ziua.

Ma intereseaza si pe mine unde in Bucuresti as putea sa gasesc niste pini pentru a reface unele mufe, atasez poze cu pini, ma intereseaza si  mama si tata, si par a semana cu pini din mufele molex cele de la hdd, sau a mufelor de conexiune a ventilatoarelor de calculator in mufa de la sursa.

Oare daca ma duc la conex electronic pe Maica Domnului gasesc asa ceva???

20190313_134243.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Miro

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt asemanatori cu cei mentionati. Cred totusi ca sunt un pic mai scurti. Poate daca stii si de unde provin, poti cauta tot in zona respectiva un produs sh sa il demontezi.

Link spre comentariu

Acele mufe care au astfel de pini sunt de la niste climatizoare , mufele sunt de conexiune pe placa electronica de la diferite componente ( compresor, ventilatoare, presostat,etc).

Aceste climatizoare functioneaza pentru racirea tablourilor electrice, iar eu am probleme cu un astfel de climatizor care functioneaza intr.un mediu coroziv, mediu care a corodat pinii.

Nu pot sa aduc ca piesa de schimb de la nemti toata cablarea, ( ar dura mult si pretul este unul mare) iar varianta cu desfacutul de la alte mufe este cam dificil, ele odata bagate in mufa( cea alba de plastic) greu ies doar prin ruperea unor picioruse de blocare, iar desfacerea de pe cablu iar nu ar fi una ok  eu incercand sa le sertizez in noua conexiune, fiind exclus lipirea cu cositor ( datorita coroziunii) .

Uite una din mufele corodate.

Si daca trag si de celelalte fire,sunt la fel.

20190313_140745.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări