Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa ay042d-1sf67-082 Smart tech LE-2419D

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Am o problema cu fetul din aceasta sursa pe partea de led driver ME25N06 care l-am gasit in scurt.Ce se poate pune in loc?Am incercat mai multe feturi dar ori scade tensiunea de 12V ,ori face un flash si intra in protectie.Am eliminat baretele cu alte doua ca sa exclud ledurile dar face la fel.Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

3

• iuliantv

2

Acum 4 ore, attilaa0 a spus:

Buna ziua!Am o problema cu fetul din aceasta sursa pe partea de led driver ME25N06 care l-am gasit in scurt.Ce se poate pune in loc?Am incercat mai multe feturi dar ori scade tensiunea de 12V ,ori face un flash si intra in protectie.Am eliminat baretele cu alte doua ca sa exclud ledurile dar face la fel.Va multumesc.

poate ai spire in scurt in bobina ce ridica tensiunea pe leduri,eu am pus si buz90 in aceste surse(daca nu le incurc eu)

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
17 hours ago, iuliantv said:

poate ai spire in scurt in bobina ce ridica tensiunea pe leduri,eu am pus si buz90 in aceste surse(daca nu le incurc eu)

Intr-adevar ,bobina cu spire in scurt,am rebobinat ,75 de spire,si am pus un fet si a luat.Multumesc.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, attilaa0 a spus:

Intr-adevar ,bobina cu spire in scurt,am rebobinat ,75 de spire,si am pus un fet si a luat.Multumesc.

poti bobina mai putin dar cu aceeasi grosime,scazand astfel putin tensiune pe leduri,protejand astfel ledurile si sursa

Link spre comentariu
1 hour ago, iuliantv said:

poti bobina mai putin dar cu aceeasi grosime,scazand astfel putin tensiune pe leduri,protejand astfel ledurile si sursa

Am avut 40v pe leduri,are 2x6leduri,adica 12led in total,ledurile de 3v.Am scos o rezistenta dintre cele 3 din sursa fetului,si acuma am 37v.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări