attilaa0 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Buna ziua!Am o problema cu fetul din aceasta sursa pe partea de led driver ME25N06 care l-am gasit in scurt.Ce se poate pune in loc?Am incercat mai multe feturi dar ori scade tensiunea de 12V ,ori face un flash si intra in protectie.Am eliminat baretele cu alte doua ca sa exclud ledurile dar face la fel.Va multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 (editat) Acum 4 ore, attilaa0 a spus: Buna ziua!Am o problema cu fetul din aceasta sursa pe partea de led driver ME25N06 care l-am gasit in scurt.Ce se poate pune in loc?Am incercat mai multe feturi dar ori scade tensiunea de 12V ,ori face un flash si intra in protectie.Am eliminat baretele cu alte doua ca sa exclud ledurile dar face la fel.Va multumesc. poate ai spire in scurt in bobina ce ridica tensiunea pe leduri,eu am pus si buz90 in aceste surse(daca nu le incurc eu) Editat Martie 13, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 17 hours ago, iuliantv said: poate ai spire in scurt in bobina ce ridica tensiunea pe leduri,eu am pus si buz90 in aceste surse(daca nu le incurc eu) Intr-adevar ,bobina cu spire in scurt,am rebobinat ,75 de spire,si am pus un fet si a luat.Multumesc. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 1 oră în urmă, attilaa0 a spus: Intr-adevar ,bobina cu spire in scurt,am rebobinat ,75 de spire,si am pus un fet si a luat.Multumesc. poti bobina mai putin dar cu aceeasi grosime,scazand astfel putin tensiune pe leduri,protejand astfel ledurile si sursa Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 1 hour ago, iuliantv said: poti bobina mai putin dar cu aceeasi grosime,scazand astfel putin tensiune pe leduri,protejand astfel ledurile si sursa Am avut 40v pe leduri,are 2x6leduri,adica 12led in total,ledurile de 3v.Am scos o rezistenta dintre cele 3 din sursa fetului,si acuma am 37v. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum