Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Samsung model " UE40D5720RSXZF "

ROBEERT

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Tavi a spus:

dl Robert , trimiteti Nand-ul la mine

azi a venit cineva de aici la care i-am dat un Nand nou programat si a zis ca nu ii mergea

habar nu am cum si ce s-a intamplat cand l-a pus , cand l-am dat jos si l-am verificat avea 300 de inconsistente fata de softul original cu care i l-am scris

l-am rescris si i-am dat iar verificare

1 singur bad nicio inconsistenta , tv a mers din prima

si da , neaparat lipit cu ciocan , nu cu statie

deci e posibil sa se intample ceva si la softul din el din anumite motive = manipulare , lipire , habar nu am

trimiteti Nand-ul la mine si vi-l verific , am si tv in care sa testez , iar daca apare la verificare vreo inconsistenta vi-l rescriu

nu va costa nimic si chiar daca e tv cu ecran prost ala la dv , e bine sa aveti un nand testat acolo

doar sa imi ajunga pana joia viitoare ptr ca de vineri sunt plecat cateva saptamani

Buna seara domnu' Tavi. Restartul ca restartul, dar dungile alea, ce ziceti? Sa fie tot din NAND? 

Multumesc.

Link spre comentariu

cum ? funtioneaza la voi nandurile de tv samsung  ue40d5500 ma refer la cele noi cu 3 /5 sau mai multe blocuri defecte ca la mine nu mere,

adica cele scrise de voi  funtioneaza  bine pe smart ?si ruleaza bine si sticul sau funtioneaza  numai in mod tv ,io le-am sucit pe toate partile si nu funtioneaza cele care au blocuri defecte sub 1800,

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Buna seara tuturor. Am facut rost de un mainboard ( de proba ) si, " surpriza ": televizorul nu mai restarteaza, ba dimpotriva, receptioneaza corect programele, dar dungile au ramas aceleasi. Deci eu unul zic ca acest defect cu dungile se datoreaza 90% displayului, sau putin probabil T-conului. Deci, abandonat scrie pe acest televizor.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări