catalin004 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Salutare...am la reparat o navigatie chinezeasca la care se incinge finaul excesiv apoi nu se mai aude....am schimbat 3 finali si face la fel...pe fundal am un fasait ...deci o oscilatie...pot sa o ameliorez cumva?stiu ca erau niste varistori la unele casetofoane auto....multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 Eu nu știu să fi văzut varistorul in cazuri auto. Schema cu 7388 este simpla. Vezi că nu ai acolo corect. Este un electrolitic in ceva pin la masă și vezi și conzii de pe intrare. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 E posibil si ca integratele sa fie ,,stifturi '' Link spre comentariu
attilaa0 Postat Martie 13, 2019 Partajează Postat Martie 13, 2019 (editat) O sa fie conzii smd pe intrare.Am avut acest defect.Tda 100% e bun.Deci pe pinii 11,12 ,14,15. Editat Martie 13, 2019 de attilaa0 Link spre comentariu
catalin004 Postat Martie 14, 2019 Autor Partajează Postat Martie 14, 2019 ok....o sa schimb conzii de pe intrare...eletrolitic este la masa la pin 10 parca AGND...integratul este din dezmembrari de la un aparat care l-am probat si mergea perfect erau niste diode sau varistori...nu mai retin...ma refer pe iesiri Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 14, 2019 Partajează Postat Martie 14, 2019 Diode poate dar nu varistori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum