Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft EMMC mainboard BN-02156A-Samsung UE32H4500-4510

stefanpecsi

Postări Recomandate

Acum 33 minute, stefanpecsi a spus:

Alimentare externa i-ati pus?S-au numai cu a programatorului o aveti?Puneti extern....

Am pus alim ext. dar am zis ca pe al lui il scrie si tot si pe bucati ,boot1,boot2 care au 4mb,si cel mare e de 3,6Gb

Link spre comentariu
Acum 2 ore, TRIFAN a spus:

Am pus alim ext. dar am zis ca pe al lui il scrie si tot si pe bucati ,boot1,boot2 care au 4mb,si cel mare e de 3,6Gb

Am pus pariu mai sus ca nu merge scris cu TNM, de la sergiu nu va merge never ever :d ca nu stie sa copie un dump ok, acum incarc un dump ok citit de mine cu RT la care este ok si va trimit pe MP

merge scris cu TNM 100%

are el JTAG dar nu stie s-al foloseasca :rade:

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Florinel TV a spus:

Am pus pariu mai sus ca nu merge scris cu TNM, de la sergiu nu va merge never ever :d ca nu stie sa copie un dump ok, acum incarc un dump ok citit de mine cu RT la care este ok si va trimit pe MP

merge scris cu TNM 100%

Sergiu-i baiat finut ,stie de gluma .

Link spre comentariu
Acum 29 minute, TRIFAN a spus:

Sergiu-i baiat finut ,stie de gluma .

Corect, sper sa nu se supere, stie el ce face, o gluma in plus trecem mai usor peste probleme, oricum acum incarc dumpul citit/scris cu rt si TNM fara erori la aceste placi, la RT are optiunea de CRC eror sa o bifezi si merge scris, acum cu TNM se va vedea cum se va descurca, am scris si cu TNM5000 mai demult la aceste placi si nu a dat eroarea asta, dupa ce va dau dumpul si va spun pasi urmati sa vedem daca mai da aceasta eroare, daca da atunci trebuie sa vin eu cu RT809H ca tu l-ai vandut :d

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

merge scris cu TNM 100%

Eu cred ca daca se descurca sa lipeasca cof-uri la ecrane lcd cu masina de 20000 euro, cred ca se descurca si cu un "parlit" de jtag......

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Florinel TV a spus:

Corect, sper sa nu se supere, stie el ce face, o gluma in plus trecem mai usor peste probleme, oricum acum incarc dumpul citit/scris cu rt si TNM fara erori la aceste placi, la RT are optiunea de CRC eror sa o bifezi si merge scris, acum cu TNM se va vedea cum se va descurca, am scris si cu TNM5000 mai demult la aceste placi si nu a dat eroarea asta, dupa ce va dau dumpul si va spun pasi urmati sa vedem daca mai da aceasta eroare, daca da atunci trebuie sa vin eu cu RT809H ca tu l-ai vandut :d

Si l-am dat cu 550 lei ,ma crezi ca ma uitam pe net ptr.unu de vanzare ?

Link spre comentariu
Acum 38 minute, TRIFAN a spus:

Si l-am dat cu 550 lei ,ma crezi ca ma uitam pe net ptr.unu de vanzare ?

Daca stiam il cumparam eu, eu am dat pe el 1200 lei cu 30 de adaptoare, pana acum s-ia scos bani si a scos si in plus, insa cu TNM nu am rezolvat nimic, pe el am dat 1900 lei si nu am castigat nimic pana acum cu el , dar nu ma plang isi va scoate si el bani, eu mai mult lucrez cu RT809H ca este mult mai ok , altfel spus RT-ul are si functia de dectetare a defectelor

Link spre comentariu

il iert pe Florin, dar sa stie  ca are dreptate! jtagul este atit de destept ca merge singur, se leaga singur la emmc, citeste, repara, face totul singur. deci poate sa si ia linistit fara frica.:85

Link spre comentariu
3 minutes ago, Florinel TV said:

Daca stiam il cumparam eu, eu am dat pe el 1200 lei cu 30 de adaptoare, pana acum s-ia scos bani si a scos si in plus, insa cu TNM nu am rezolvat nimic, pe el am dat 1900 lei si nu am castigat nimic pana acum cu el , dar nu ma plang isi va scoate si el bani, eu mai mult lucrez cu RT809H ca este mult mai ok , altfel spus RT-ul are si functia de dectetare a defectelor

Din ce am inteles eu TNM5000 e foarte bun pentru masini...care se ocupa cu asa ceva isi scoate bani repede pe TNM.....

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Costica Tv a spus:

Din ce am inteles eu TNM5000 e foarte bun pentru masini...care se ocupa cu asa ceva isi scoate bani repede pe TNM.....

Corect, TNM are mai multe softuri ce trebuie instalate, este un programator ffoarte bun in toate privintele, dar mie imi este mult mai drag RT809H (RT809H face diagnostic la tv-uri , ceia ce TNM si Beeprog nu face asa ceva), totusi spun ca in orice atelier nu trebuie sa lipseasca ambele programatoare si daca sunt bani ar fi bun si un beeprog 3 acum bine spus cine are de lucru

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
1 hour ago, sergionel said:

beeprog 3 te baga in faliment cu adaptoare. pt tv cele 3, tnm,rt si easy rezolvi peste 99% din cazuri.

Deja unii au dat faliment si au pus sculele la vanzare pe olx sau le vinde aici pe forum la bazar.....ce sa mai vorbim de BeeProg si alte cele...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

pai Florin a adus vorba de beeprog 3.

la cite tv repara pe zi acolo  la el,numai beeprog 3 ii  lipsea.

stii treaba cu tichia de margaritar.

daca cei care dau faliment au alta alternativa mai buna,atunci ii inteleg.

acum depinde si de om ca  meserie!

Editat de sergionel
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări