TRIFAN Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Acum 33 minute, stefanpecsi a spus: Alimentare externa i-ati pus?S-au numai cu a programatorului o aveti?Puneti extern.... Am pus alim ext. dar am zis ca pe al lui il scrie si tot si pe bucati ,boot1,boot2 care au 4mb,si cel mare e de 3,6Gb Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Acum 2 ore, TRIFAN a spus: Am pus alim ext. dar am zis ca pe al lui il scrie si tot si pe bucati ,boot1,boot2 care au 4mb,si cel mare e de 3,6Gb Am pus pariu mai sus ca nu merge scris cu TNM, de la sergiu nu va merge never ever ca nu stie sa copie un dump ok, acum incarc un dump ok citit de mine cu RT la care este ok si va trimit pe MP merge scris cu TNM 100% are el JTAG dar nu stie s-al foloseasca Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 eu am scris emmc la aceste placi ok cu TNM5000 Link spre comentariu
TRIFAN Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Acum 21 minute, Florinel TV a spus: Am pus pariu mai sus ca nu merge scris cu TNM, de la sergiu nu va merge never ever ca nu stie sa copie un dump ok, acum incarc un dump ok citit de mine cu RT la care este ok si va trimit pe MP merge scris cu TNM 100% are el JTAG dar nu stie s-al foloseasca Sergiu-i baiat finut ,stie de gluma . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Acum 29 minute, TRIFAN a spus: Sergiu-i baiat finut ,stie de gluma . Corect, sper sa nu se supere, stie el ce face, o gluma in plus trecem mai usor peste probleme, oricum acum incarc dumpul citit/scris cu rt si TNM fara erori la aceste placi, la RT are optiunea de CRC eror sa o bifezi si merge scris, acum cu TNM se va vedea cum se va descurca, am scris si cu TNM5000 mai demult la aceste placi si nu a dat eroarea asta, dupa ce va dau dumpul si va spun pasi urmati sa vedem daca mai da aceasta eroare, daca da atunci trebuie sa vin eu cu RT809H ca tu l-ai vandut Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 1 hour ago, Florinel TV said: Am pus pariu mai sus ca nu merge scris cu TNM, de la sergiu nu va merge never ever ca nu stie sa copie un dump ok, acum incarc un dump ok citit de mine cu RT la care este ok si va trimit pe MP merge scris cu TNM 100% are el JTAG dar nu stie s-al foloseasca Eu cred ca daca se descurca sa lipeasca cof-uri la ecrane lcd cu masina de 20000 euro, cred ca se descurca si cu un "parlit" de jtag...... Link spre comentariu
TRIFAN Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Acum 46 minute, Florinel TV a spus: Corect, sper sa nu se supere, stie el ce face, o gluma in plus trecem mai usor peste probleme, oricum acum incarc dumpul citit/scris cu rt si TNM fara erori la aceste placi, la RT are optiunea de CRC eror sa o bifezi si merge scris, acum cu TNM se va vedea cum se va descurca, am scris si cu TNM5000 mai demult la aceste placi si nu a dat eroarea asta, dupa ce va dau dumpul si va spun pasi urmati sa vedem daca mai da aceasta eroare, daca da atunci trebuie sa vin eu cu RT809H ca tu l-ai vandut Si l-am dat cu 550 lei ,ma crezi ca ma uitam pe net ptr.unu de vanzare ? Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Il pun si eu cat de curand la vanzare ca si asa nu mai am de lucru...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 Acum 38 minute, TRIFAN a spus: Si l-am dat cu 550 lei ,ma crezi ca ma uitam pe net ptr.unu de vanzare ? Daca stiam il cumparam eu, eu am dat pe el 1200 lei cu 30 de adaptoare, pana acum s-ia scos bani si a scos si in plus, insa cu TNM nu am rezolvat nimic, pe el am dat 1900 lei si nu am castigat nimic pana acum cu el , dar nu ma plang isi va scoate si el bani, eu mai mult lucrez cu RT809H ca este mult mai ok , altfel spus RT-ul are si functia de dectetare a defectelor Link spre comentariu
sergionel Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 il iert pe Florin, dar sa stie ca are dreptate! jtagul este atit de destept ca merge singur, se leaga singur la emmc, citeste, repara, face totul singur. deci poate sa si ia linistit fara frica. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 3 minutes ago, Florinel TV said: Daca stiam il cumparam eu, eu am dat pe el 1200 lei cu 30 de adaptoare, pana acum s-ia scos bani si a scos si in plus, insa cu TNM nu am rezolvat nimic, pe el am dat 1900 lei si nu am castigat nimic pana acum cu el , dar nu ma plang isi va scoate si el bani, eu mai mult lucrez cu RT809H ca este mult mai ok , altfel spus RT-ul are si functia de dectetare a defectelor Din ce am inteles eu TNM5000 e foarte bun pentru masini...care se ocupa cu asa ceva isi scoate bani repede pe TNM..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 (editat) Acum 7 minute, Costica Tv a spus: Din ce am inteles eu TNM5000 e foarte bun pentru masini...care se ocupa cu asa ceva isi scoate bani repede pe TNM..... Corect, TNM are mai multe softuri ce trebuie instalate, este un programator ffoarte bun in toate privintele, dar mie imi este mult mai drag RT809H (RT809H face diagnostic la tv-uri , ceia ce TNM si Beeprog nu face asa ceva), totusi spun ca in orice atelier nu trebuie sa lipseasca ambele programatoare si daca sunt bani ar fi bun si un beeprog 3 acum bine spus cine are de lucru Editat Septembrie 17, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
sergionel Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 beeprog 3 te baga in faliment cu adaptoare. pt tv cele 3, tnm,rt si easy rezolvi peste 99% din cazuri. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 (editat) 1 hour ago, sergionel said: beeprog 3 te baga in faliment cu adaptoare. pt tv cele 3, tnm,rt si easy rezolvi peste 99% din cazuri. Deja unii au dat faliment si au pus sculele la vanzare pe olx sau le vinde aici pe forum la bazar.....ce sa mai vorbim de BeeProg si alte cele... Editat Septembrie 17, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
sergionel Postat Septembrie 17, 2020 Partajează Postat Septembrie 17, 2020 (editat) pai Florin a adus vorba de beeprog 3. la cite tv repara pe zi acolo la el,numai beeprog 3 ii lipsea. stii treaba cu tichia de margaritar. daca cei care dau faliment au alta alternativa mai buna,atunci ii inteleg. acum depinde si de om ca meserie! Editat Septembrie 17, 2020 de sergionel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum