sergionel Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 cred ca rt ul imparte binul mare in mai multe parti daca marimea depaseste 4-5GB.problema este cum scrii acele parti? de ex. la sony inainte sa cumpar jtagul ,cu rt ul aveam 3 parti de 4.3GB pt. binul mare.cum poti sa le scrii pe toate? Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Nu stiu,am sa vad ,ii dau pe primul,si le ia pe toate probabil...asta ma intrebam si eu...Nu stiu daca a mai scris cineva asa ceva....ca de citit l-am citit sigur,eu zic ca trebe sa o si scrie... Daca observati,din poza,ultimul tit de capacitate mare,e in alt format recunoscut de laptop...Voi vedea,o sa revin cu rezultate... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 3 ore, stefanpecsi a spus: Uitati aici o poza precum arata o citire de acest gen,unde e mai mare softulde 4 GB...deci am si in capat ultimul de capacitate mare,o ia si pe aia? Poza... Este primul care trebuie scris, RT-ul le scrie pe toate daca este bifat din setarii, vezi ca nu ai citit corect emmc-ul, trebuie selectat din lista emmc-ul ca nandurile, daca il citesti cu emmc auto nul citeste corect 1 Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Inteleg ceva,dar nu prea....acolo la setari am de ales din 4 :primul citeste 24xx,25xxx,al doilea NAND flash,al treilea EMMC ISP si al patrulea EMMC.Restul,nu sint evidentiate scrisul;ar mai fii NOR flash si Auto Detect.Sa aleg al patrulea sa inteleg,EMMC?Si la eMMC Area ramin selectate numai cele 4 ?User,Boot 1,Boot 2 si ultimul EXT_CSD.RPMB nu trebuie?Va multumesc mult domnu Florin... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 15, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Acum m-am prins ce spuneati,din lista de cipuri sa selectez cipul pe care il am eu pe placa....da imi aduc aminte ca desi mi-l-a citit,nu a recunoscut cipul chiar dupa nume...O sa incerc asa ... Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 eu zic ca iti pierzi timpul degeaba cu rtul,avind in vedere ca binul mare este peste 5GB.nu o sa reusesti sa scrii corect cu el. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Domnu Florin degeaba selectez din lista cipul,ca o am in lista ,nu-i problema dar dupa aceea imi apare un soclu si imi arata ca nu fac contact citiva pini...Deci aparatul recunoaste cipul,dar in coltul imaginii pe stinga jos,arata un soclu asemanator cu cel de nand si cu cipul in el....Deci ar merge citit corect ,cu cipul luat jos si in soclu corespunzator...Dar nu stiu,chiar nimeni nu a scris in placi inapoi o citire de acest gen,cu softul impartit si cu RT809H!? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 16, 2020 Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Chiar acum, stefanpecsi a spus: Domnu Florin degeaba selectez din lista cipul,ca o am in lista ,nu-i problema dar dupa aceea imi apare un soclu si imi arata ca nu fac contact citiva pini...Deci aparatul recunoaste cipul,dar in coltul imaginii pe stinga jos,arata un soclu asemanator cu cel de nand si cu cipul in el....Deci ar merge citit corect ,cu cipul luat jos si in soclu corespunzator...Dar nu stiu,chiar nimeni nu a scris in placi inapoi o citire de acest gen,cu softul impartit si cu RT809H!? Pai ce cip are? selectezi tipul de cip din lista si vezi ca are ISP, un exemplu, 002: The currently selected:EMMC04G-S627-X01U_ISP si nu asa, 002: The currently selected:EMMC04G-S627-X01U_8BIT@FBGA153 Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 16, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2020 Ok,am vazut eu ii dadusem acelea cu 1 bit,4 biti,8 biti....inca nu stiam de care o fii cipul...Dar acum i-am dat asa cu numele cipului si ISP...sa vedem ce iese asa.Multumesc. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Am ales din lista,cipul cu ISP dupa el,tot asa imi imparte binul mare.....Am salvat salvat de pe placa cumparata,care mergea cu dungi,softul,si l-am pus pe cea a tv-ului ,care se restarta!!A rescris sigur programatorul,ca i-am dat si citire dupa aceea,desi imi lua aproape 2 ore o operatiune de asta.Valorile citite a softurilor erau acelasi...Inainte de scriere,bineinteles i-am dat si stergere !!Deci a trebuit sa le scrie bine!Acuma sa vad miine o duc sa-l pun la tv,revin cu raspuns. Link spre comentariu
sergionel Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 ati spus ca ati comparat ce ati scris cu ce ati citit si erau la fel.ne spuneti si noua ce soft ati folosit pentru asa marime de bin? cipul nu este pe 1,4,8 biti ,ca nu stiati sa l selectati asa ati zis. daca folositi doar data0 selectati pe un bit.daca il puneti in soclu atunci este pe 8 biti citirea. Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Deci softul care e mai mare de 4 -5 Gb,cum ati zis intr-o postare anterioara,o si scrie corect inapoi RT809H,vreau sa zic concluzia!!!Din cele 5 elemente ,am poza mai sus,am ales primul mare fisier ,de peste 4Gb si le-a luat pe toate la rind,chiar si ultimul,de 3Gb si ceva,ce e partea din primul...La soft la RT am lasat alese cum era inainte:User,boot1,boot2,ext.csd fara RMPB.Si la urma i-am dat citire sa vad cit citeste din placa scrisa....Acum o sa vad miine,ce face placa scrisa... Link spre comentariu
stefanpecsi Postat Ianuarie 17, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Doara daca aparatul stie sa salveze,sa imparta softul,atunci trebe sa o stie sa si rescrie!E logic!Am primit acum o luna si ceva un soft,luat de pe Remont,de la rusi,la un mainboard,numai ca nu era pt.placa mea,a fost o greseala,cine mi l-a dat....Si era exact asa salvat ,cu softul impartit,cum am salvat eu acum...Eu cred ca daca acolo cineva l-a salvat asa,merge si rescris!!Acuma eu am facut testul,dar s-ar putea sa nu imi mearga tv-ul,sa fie din t-con de pe placa problema,vad miine cum se manifesta rescris... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Eu am spus de multe ori ca cine nu stie a folosi RT809H corect (sa cumpere JTAG) eu nu cumpar jtag ca am rt si stiu cum merge, niciodata nu am avut probleme, mai ales cu ultimele versiunii, multi citesc emmc-ul auto si din aceasta cauza nu merge, ca si la nand cu auto Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 17, 2020 Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 (editat) Deci la emmc daca bifezi asa din setarii User boot1 boot2 RMPB , acesta nu este nevoie, trebuie debifat ext_csd Daca bifezi doar unul din cele 4 atunci le scrie pe rand adica le bifezi pe rand si le scrii pe rand, normal este cind se restarteazatv-ul trebuie scris doar boot1 si boot2 si vamerge corect tv-ul, nu este nevoie de scris tot Editat Ianuarie 17, 2020 de Florinel TV Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum