Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soft EMMC mainboard BN-02156A-Samsung UE32H4500-4510

stefanpecsi

Postări Recomandate

Buna stimati prieteni!Recent ,am cumparat un programator RT809H,si m-am gindit sa caut o placa,sa incerc sa citesc un EMMC cu el,ca sa vad cum merge citirea,asa la inceput.Nu a fost usor,ca a trebuit sa selectez pe 1,8 V,atunci mi-a citit numai eMMMC -ul.Este vorba,de o placa mainboard,de Samsung UE 32H4500-4510,model:BN41-02156A,care am avut-o,si stiam ca e defecta, ca se restarta cindva la un tv.Am facut prostia,sa lipesc firul destul de gros care era dat cu mufa de legatura ;in loc sa fii prelungit cu ceva lita emailata, si am deteriorat rezistentele mici de unde se leaga CMD-R1304 si unde e CLK-R1305,ca de atita incalzit,cum nu vroia sa se lipeasca firul gros,s-au devalorizat,sau ars practic,  ca nu imi arata nici o valoare.Stie cineva,are cineva o placa de acest model,sa-mi spuna ce rezistente vin acolo?Si inca ceva,ar fii mare lucru,sa cer de la cineva si un soft bun ,ca s-o si repar atunci placa!?Al meu e salvat,3,70 GB, dar e defect softul,nu stiu se pot repara softurile astea,ca eu nu ma pricep.Va multumesc.

Samsung UE32H4500-H4510.jpg

Link spre comentariu

- verificati daca R1312 , 1311 , 1322 , 1314 sunt legate la aceasi bara probabil de tensiune , daca da atunci ele au valoare egala 

- pe CLK masor 20 ohmi

- pe CMD masor 10kohmi

- pe cele patru de mai sus aparatul meu imi arata a fi identice dar indica eronat pe diferite domenii astfel : pe domeniul 20k arata 17k , pe domeniul 200k si 2M arata 46k 

Toate astea verificate pe un BN41-01958A care in zona emmc arata a fi identic

Link spre comentariu

Bine ,va multumesc foarte mult ,am sa pun paduchile alea de rezistente,numai sa vad de soft,deocamdata las asa placa ,ca sint lipite firele,sa nu le mai dau jos,sa-in scriu un soft,dar nu stiu de unde.Trebuie sa astept ,pina cind vine cineva cu o asemenea placa,dar sa fie cu sursa problema. ..

Link spre comentariu
On 3/13/2019 at 4:22 AM, stefanpecsi said:

Buna stimati prieteni!Recent ,am cumparat un programator RT809H

Daca nu e cu suparare, de unde ai comandat RT-ul, cit te-a costat, ai si adaptoare la el sau l-ai luat simplu?

Link spre comentariu

Eu caut soft, lumea vorbeste de programatoare. .....nu conteaza,cit am dat ,de unde este;primcipalul este ,ca este...De acolo daca o iei ,poti lua teapa..aici am garantia, e luat din tara,si gata....Si vama nu mai platesti pentru el,cinu mergi sa-la scoti!?

Link spre comentariu
Acum 16 minute, stefanpecsi a spus:

Eu caut soft, lumea vorbeste de programatoare. .....nu conteaza,cit am dat ,de unde este;primcipalul este ,ca este...De acolo daca o iei ,poti lua teapa..aici am garantia, e luat din tara,si gata....Si vama nu mai platesti pentru el,cinu mergi sa-la scoti!?

Scuze de offtopic. Plătești 19% plus 8 lei posta, asta daca nu modifici suma pe printscreen-ul comenzii. Am cumpărat până acum stații radio mult mai scumpe decât programatorul ăla și de la vânzători cu mai puține comenzi decât în link-ul de mai sus. Baietii din tara de unde credeți că le cumpara?

Link spre comentariu

On 3/15/2019 at 10:10 AM, stefanpecsi said:

De aici din tara,cu 1150 lei si 31 de adaptoare.

//Off topic

Tot cu atat l-am cumparat si eu + garantie 1 an si coletul a venit a doua zi, nu dupa 30-40 de zile si 3-4 ore de stat la coada la vama.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

La Multi Ani cu sanatate tuturor de pe acest forum!Am un tv Samsung de data asta,model UE55KS8090T ,cu mainboard BN41-02504A,care se tot restarteaza,dar fara s apara sigla,numai backlight se aprinde citeva secunde ,apoi restart.

Link spre comentariu

Am aici si poze atasate,o poza eMMC points pot sa primesc de la cineva,daca va rog,ca sa incerc sa citesc deocamdata placa,apoi cu softul voi vedea...Va multumesc!1.thumb.jpg.4ea429f5d844a23247e5bfcc604a72b8.jpg3.thumb.jpg.c989729509401d014eb12c022aca2e7b.jpg2.thumb.jpg.1b32d8dd411a312fcf45a30edd8ad6bf.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări