Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

o incinta lipsa

Vizitator tzutzu

Postări Recomandate

Vizitator tzutzu

:oops: am un dif. domotec ms 810 10'' 400W subwoofer 30-500hz 4 ohmam shi parametrii de pe forum Revc=3.80 ohm Fs=35.3545 Hz Zmax=31.6624 ohm Sd=0.0283 sqm BL=7.2150 TM n0=0.1999 % SPL=85.0253 db PT . DIF DOMOTEC MS 810Qms=4.1964 Qes=1.2183 Qts=0.9442 Vas=56.9770 litre Cms=49.7171 gm Mms=40.5533 Mmd=37.8106 gm Levc=0.7704 mH Krm=0.3069 Xrm=0.1500 Xmax=6.875 mm shi vreau doar sa ma ajutatzi ca sunt de abia la inceput ;cu construire cu tot shi tot ce am facut pana acum am dat numai cu mucii in fasole ; scuze pt expresie dar... kiar vreaus a fac shi eu ceva bun MULTZUMESC!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

3

• LUCI

1

Vizitator tzutzu

pai ii vroiam shi la ms 812 ca mai am pe cineva..... eu am ms 810 am cerut shi la 812 nu??? orikum multzumesc mult tziash da o bere daka ai sta in galatzi apropo tu ce ai facut cu dif.??? vreo incinta ceva>??sami spui shi mie ce a ieshit multzam'

Link spre comentariu
Vizitator tzutzu

stiu ca ''are'' ''400W'' asta vine vreo 40W rms shi ..... acum sa vedem... de ce este in stare shi am sa va zik.. :roll: daka nui bun imi fac o farfurie din el :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu

simuleaza cu ceva soft specializat : speakerworkshop, dar alege la tipul incintei incinta inchisa (sealed). din pacate la asemenea paramwtrii ai nevoie de cutii mari, 65L pt Qtc=1.2.Volumele mai mici vor creste Q si vei avea un castig mare in zona 90-180Hz si nu o sa sune prea frumos boxa.Cu 100L o sa ai Qtc=1...dar 100L consider inacceptabil pt un dif de 10" si o sa depasesti f usor cursa difului la puteri mici

Link spre comentariu

apai diful ala nu prea e bun pt sub :(are Q mare si nu poti sa il pui in bass reflex...adica poti dar o sa sune cam prostincearca incinta inchsa totusi cu Q=1.1..unora le place cum bubuie

Link spre comentariu
Vizitator tzutzu

bun ''nebun'' tot fac ceva din el....... shi vand... dar nu ma asteptam sa iasa sealed sa sune bine intro ''inchisa'' daka pe el scrie subwoofer... atunci trebuia sa fie pt subwoofer nu... pt sealed shi ma dispera chestia asta de aia lam luat ca are,''forma'' de dif.de sub. shi daa tot asha face am cat de prost sar auzi?

Link spre comentariu

daca e subwoofer nu inseamna ca trebuie sa fie neaparat bass -reflexsubwoofer inseamna dif specializat in frecvente joaseexista multe modele de subwoofere in incinta inchisa... o zic cu paramatrii aia sa folosesti incinta inchisa cu un Q total(dif si cutie) de 1.1 sau 1.2.. nu o sa sune prea rau..poate chiar o sa iti placa pt ca o sa ai castig prin zona de 50-120Hz acolo unde bubuie basul, multora(deobicei cei fara exp) le place asta mai mult decat un sub care coboara mult mai liniar

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări