Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JASIC ARC 140 Dyi

asterix196803

Postări Recomandate

Scuze de întârziere , iată poze cu al doilea jasic pe care îl am eu ,deocamdată numai la exterior deoarece sunt in criza de timp cu munca.Imi fac treaba cu el  din luna septembrie 2018 .

Când voi găsi puțin timp o să il pozez la interior și are nevoie de un duș cu aer comprimat ,deoarece debitez materialele cu disc abraziv și asta produce mult praf pe care la ,,inhalat,,.

Deocamdată am un singur reproș ,ar fi fost bun un tabel cu alegerea parametrilor de sudura pt diferite materiale ar ajuta începătorii printre care mă număr și eu. 

IMG_20190325_182204.jpg

IMG_20190325_182555.jpg

IMG_20190325_182308.jpg

IMG_20190325_182321.jpg

IMG_20190325_182253.jpg

Link spre comentariu
La 13.03.2019 la 0:34, dany_cta a spus:

Cum sa il arunce, acum vreo 2 ani nu se jurau unii ca sunt super echipamente JASIC-urile astea ca se bat aproape de la egal la egal cu produsele de top de la firme renumite dar la jumatate/sfert de pret, ca sunt produse prin nu stiu ce tara din Europa, cu nu stiu cati ani garantie la toate firmele fantoma, deci clar, echipamente bune.

Sa nu imi ziceti ca s-a ajuns la vorba mea in care le comparam direct cu toate chinezismele de duzina, nu de alta dar chiar am gasit modele identice din ambele, si cu eticheta de duzina pe ele si cu eticheta jasic.

Pisoiasule, tu ce aparat de sudura ai ? Vreun unicat ? 

Pai alea pursânge au niste scoruri de sudezi cu el jumate de viață să îl amortizezi,de-aia romanul și nu numai  cumpăra de-astea  că nu își permite să cumpere un aparat scump sa sudeze 3corniere, 2tevi și o platbanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări